Ευχαριστήριο Νίκης σε Δήμο και συμμετέχοντες στο camp

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν προκειμένου να πραγαμτοποιηθεί το πρώτο camp μπάσκετ της Νίκης εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου. Παράλληλα δεν παρέλειψε να συγχαρεί το γυναικείο τμήμα για την χθεσινή (24/6) νίκη στα πλέι οφ ανόδου στην Α2. Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τη Διεύθυνση Αθλητισμού και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου, που βοήθησαν τα μέγιστα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το 1o Summer Basketball Camp της ομάδας μας.

Παράλληλα, ευχαριστεί τους γονείς, που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, στη μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου, με σκοπό να περάσουν κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς, ψυχαγωγίας και μπασκετικής παιδείας. Η ανταπόκρισή σας μας δίνει τη δύναμη και τη χαρά να διοργανώσουμε παρόμοιες τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Τέλος, θα επιθυμούσαμε να συγχαρούμε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, για την πολύ καλή εμφάνισή τους σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμαριάς, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση τον Α.Ο. Νέας Τρίγλιας. Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και πολλές επιτυχίες σε όλες τις αθλήτριες και το τεχνικό τιμ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις