Νίκη με 1-0 για τον ΝΠΣ Βόλος στον Αλμυρό

Νίκη με 1-0 σημείωσε ο ΝΠΣ Βόλος στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» επί του τοπικού ΓΣ Αλμυρού. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 37’ με κοντινό σουτ του Καρίκι, ο οποίος νίκησε τον τερματοφύλακα Σταυράκη.
Πριν το γκολ οι «κυανέρυθροι» έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η πρώτη με τον Κορέλα στο 19’, ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Η δεύτερη στο 30’ με τον Φράγκο, όταν στο σουτ που επιχείρησε, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Σταυράκη.
Ο Γ.Σ. Αλμυρού είχε πρώτη την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Τζοβάρα, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Στο 29’ ο Τσιώλης εκτέλεσε το κόρνερ, με τον  Ναουμίδη να παίρνει την κεφαλιά, αλλά το σουτ του Τζοβάρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπουργάνη.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γ.Σ. Αλμυρού έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 68’ με τον Τσιουρή, όμως το κοντινό πλασέ του αποκρούστηκε σωτήρια σε κόρνερ από τον Κραβαρίτη.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς (87’ Μπιρμπίλης), Μπαρούτας (76’ Καλαμίδας), Στουρνάρας, Ναουμίδης (65’ Κόκκας), Βαγγέλι (65’ Τιμπλαλέξης), Δημηνάς (76’ Παπακώστας), Τσιώλης, Τσελεπής (58’ Τσιουρής), Κοντοβάς (85’ Δήμος), Τζοβάρας (46’ Κρανάς).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης (46’ Κραβαρίτης), Ανδρικόπουλος, Δημόπουλος (46’ Ρούσσος), Τουλίκας, Καρίκι, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγέρο (64’ Πέντα), Δόρης, Φράγκος (52’ Μηλιώτης), Κορέλας, Μεληκιώτης (46’ Μπάλας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις