Π. Αμανατίδης: Τα καλύτερα εφόδια για το δικό μας ταξίδι

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Περικλής Αμανατίδης με δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα προετοιμασίας, που να έχει φιλικά παιχνίδια με ομάδες όλων των τύπων. Παίξαμε στην αρχή με παιδιά τα οποία ανήκουν στην ελίτ κάτω των 20, που έχουν παίξει Τσάμπιονς Λιγκ Κ20, είναι μέλη της Εθνικής Νέων και Παίδων. Ήταν ένα σκληρό φιλικό. Έτσι για να καταλάβουμε, πως θέλει πολλή δουλειά. Παίξαμε με τον Άρη, τον οποίο κοιτάξαμε στα μάτια. Αγωνιστήκαμε με μια ομάδα της κατηγορίας τα Μετέωρα, σε ένα ρεαλιστικό παιχνίδι, που έχει να κάνει με το γήπεδο, τον αντίπαλο, τη διάθεση και τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε στο πρωτάθλημα. Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα που είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία και νομίζω πως έγινε ένα αξιόλογο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Σχεδιάζουμε πάλι παιχνίδι με ομάδα Γ’ Εθνικής (σ.σ. Αλμυρός) και μετά θα παίξουμε με μια επίδοξη πρωταθλήτρια στη Φούτμπολ Λιγκ, όπως είναι ο Ηρακλής.

Νομίζω πως μέσα από αυτά τα φιλικά θα αποκτήσουμε τα καλύτερα εφόδια για το δικό μας ταξίδι, το οποίο δεν μπορεί να μην δεν έρθει μέσα από πολύ προσπάθεια και δουλειά. Κανείς δεν θα δώσει τίποτα. Αν θέλουμε πραγματικά να πετύχουμε, πρέπει να τα κατακτήσουμε όλα. Μόνοι μας όμως. Αυτός είναι ο φετινός μας στόχος και αυτό πρέπει να γίνει. Αυτή είναι δουλειά δική μου. Οι περισσότεροι παίκτες είναι αρκετά καλοί και πρέπει να πειστούν γι’ αυτό το δρόμο.

Η ομάδα μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αν μέσα στο γήπεδο είναι συγκεντρωμένη, νομίζω πως διαθέτει τεχνικά στοιχεία, δύναμη, έχει ποιότητα, έχει και παίκτες σολίστες. Υπάρχει ένα παζλ διαφορετικών παικτών και δεν σας κρύβω ότι μ’ αρέσει πολύ η ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις