Η… ερωτική σχέση του Σαχινίδη με τα δίχτυα

Η εμπειρία και η εκτελεστική δεινότητα του Βασίλη Σαχινίδη δεν αμφισβητούνται. Ο 32χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά και στα φιλικά παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» δείχνει το πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι.

Το βολιώτικο συγκρότημα έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα φιλικά που έχει δώσει με τον Βασίλη Σαχινίδη να σκοράρει και στα τρία. Άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο ματς με την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, σημείωσε δύο τέρματα στο παιχνίδι με τα Μετέωρα εκτός έδρας, ενώ πέτυχε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό (κόντρα στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ).

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα γκολ που πετυχαίνει ο Σαχινίδης. Είναι οι κινήσεις που έχει μέσα στο γήπεδο. Κινείται εξαιρετικά στο χώρο και φυσικά έχει πολύ καλά τελειώματα και αυτό φαίνεται, όπως προαναφέραμε, στα πρώτα φιλικά.

Αν αναλογιστούμε, μάλιστα, πως ο Ολυμπιακός ακόμη «χτίζεται» καθώς η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, ο Σαχινίδης έχει να δώσει πολλά περισσότερα πράγματα στον Ολυμπιακό, όπως φυσικά και όλοι οι συμπαίκτες του, οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις και αρχίζουν να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο εικόνα σοβαρής και συγκροτημένης ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις