Γνωριμία με το Badminton από τον “Άθλο” Αγριάς

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 ο Αθλητικός Όμιλος Αγριάς «ΑΘΛΟΣ» σε συνεργασία με τον Τομέα Νεότητας του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αγριάς, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: «Γνωριμία με το άθλημα του Badminton / Αντιπτέριση».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο προαύλιο του Ι. Ν Αγίου Γεωργίου Αγριάς, όπου η προπονήτρια με ειδικότητα Αντιπτέριση Σόνια Αθανασίου παρουσίασε και δίδαξε σε περισσότερα από 50 παιδιά και μεγαλύτερους φίλους του αθλητισμού το συναρπαστικό αυτό Ολυμπιακό άθλημα.

Παράλληλα με την παρουσίαση και την πρακτική εξάσκηση, οι ενδιαφερόμενοι παρακολουθούσαν σε video – projector  στιγμιότυπα από διεθνείς αγώνες badminton, και το ενδιαφέρον όλων ήταν μεγάλο.

Στο πέρας της εκδήλωσης η εταιρία αναψυκτικών και χυμών ΕΨΑ, προσέφερε στους αθλούμενους και φίλους της εκδήλωσης δροσερούς χυμούς και αναψυκτικά.

Ο αθλητικός όμιλος Αγριάς «ΑΘΛΟΣ» από την προσεχή περίοδο 2018 – 2019 θα λειτουργήσει τμήματα για παιδιά και ενήλικες στην Αγριά, αλλά και στην πόλη του Βόλου, με σκοπό την άθληση και την ψυχαγωγία των νέων στην ευρύτερη περιοχή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες στην υπεύθυνη του τμήματος Σόνια Αθανασίου και στο τηλέφωνο 6974539729.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις