«Δεν υπάρχει κανείς να τους στείλει στον Κορυδαλλό»

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και νυν εκδότης, Βίκτωρ Μητρόπουλος και μίλησε για τον νέο αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως έφυγε ο Ζωγράφος και ήρθε ο Τσαχειλίδης ως αρχιδιαιτητής:

«Ανεξάρτητα του τι υποστηρίζει ο κάθε διαιτητής πρέπει να κάνει την δουλειά του. Εγώ θα σταθώ στο γεγονός πως οι τρεις διαιτητές που επελέγησαν δεν έχουν το διαιτητικό ανάστημα που πρέπει. Με τον Σωμαρακάκη είναι σαν να προσπαθούν να διορθώσουν ένα λάθος. Επίσης, αν είχα το δικαίωμα της επιλογής δεν θα έβαζα τον Γενναίο γιατί έχουν γίνει πάρα πολλά στο παρελθόν και δεν δίνουν το εχέγγυο της εμπιστοσύνης. Όσον αφορά τον Τσαχειλίδη δεν είναι ένα όνομα που θα δώσει σιγουριά στον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΠΟ τα κάνει… θάλασσα και δεν είναι η καλύτερη τριάδα που υπάρχει. Βέβαια, το κουμάντο το κάνει ο πρόεδρος της επιτροπής ο κ. Καραμελίδης. Αν τους πει κάτι δεν νομίζω πως θα αρνηθούν. Εμένα μου φαίνεται πως πήραν τους πιο εύκαιρους που βρήκαν».

Για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν:

«Η ΕΠΟ έχει συνηθίσει να παρακάμπτει τους κανονισμούς και τους νόμους γιατί δεν υπάρχει κανείς να τους στείλει στον Κορυδαλλό. Το θέμα είναι το τι λέει ο κανονισμός. Είχε γίνει ένα θέμα με την Βέροια και με είχαν ρωτήσει τι συμβαίνει. Είχα ρωτήσει αν είχε επικυρωθεί η βαθμολογία και εφόσον είχε επικυρωθεί, πέφτοντας η Βέροια ανεβαίνει ένας από την Β’ εθνική. Αν δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία μπορεί να μείνει μια ομάδα από την Α’ κατηγορία όπως είχε γίνει με τον Αστέρα. Το θέμα είναι πως υπάρχει παράλειψη. Αυτά είναι πονηριές και αυτά κάνουν τον κόσμο καχύποπτο. Το θέμα είναι απλό, αν προηγηθεί μια ενδεχόμενη απόφαση για αποκλεισμό της Κέρκυρας ή της Βέροιας πριν επικυρωθεί η βαθμολογία, τότε θα σωθεί ο Λεβαδειακός. Το θέμα είναι να προβλέπει και ο κανονισμός κάποια πράγματα. Εδώ είχαν πει πως πρέπει να πιάνεις πάνω από δύο παίκτες να στήνουν αγώνα για να υπάρξει κάτι. Το ίδιο θα γίνει φυσικά και στη Γ’ εθνική και πρέπει να περιμένει ο Άρης τις επικυρώσεις».

Για το αν μπορεί να αγωνιστεί διαφορετικός αριθμός από τις 20 ομάδες στη Φούτμπολ Λιγκ:

«Αυτό γίνεται αν έχει προβλεφθεί από τον προηγούμενο νόμο. Βέβαια, αυτοί οι άνθρωποι ξυπνάν το πρωί και ανάλογα με τα πόσα τηλεφωνήματα έχουν δεχθεί φτιάχνουν έναν νόμο. Εδώ υπάρχει πρόβλημα με το καταστατικό της ΕΠΟ και δεν έχουν ιδέα τι έχει γίνει με αυτό».

Για το αν μπορούν να δράσουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ για το θέμα του αρχιδιαιτητή:

«Εγώ πιστεύω πως θα μπορούσαν να αντιδράσουν με έναν διαφορετικό τρόπο. Είπε πάρα πολλά πράγματα ο κ. Κοντονής και πρέπει να δούμε τι θα κάνει. Αυτό που είδα μέχρι τώρα είναι πως πήρε εκτελεστικό ρόλο και βάζει πρόστιμα. Επίσης, θα υπάρξει θέμα και με τους αθλητικούς δικαστές. Η Σούπερ Λιγκ έχει 3 δικαστές, αν πάει και πει πως ο ένας είναι πρόεδρος τότε είναι δική του επιλογή. Αν όμως ήταν 12 δικαστές και υπήρχε ένα ροτέισον των δικαστών χωρίς να ξέρουν τι γίνεται θα υπήρχε μια τυφλή δικαιοσύνη».

Για την ημερήσια διάταξη:

«Είναι ένα πανηγυράκι αυτό που γίνεται. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θέλουν μια βδομάδα. Ο καθένας πηγαίνει, λέει τα δικά του και φεύγει.Έχουν γίνει πάρα πολλά. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν λέω πως δεν είναι καλή ομάδα αλλά είχε σωθεί χαριστικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις