Φοβερή Ευρωπαϊκή καταξίωση για τον Βολιώτη διαιτητή Χ. Καρακατσούνη

Ένα πολύ πλούσιο μπασκετικό καλοκαίρι με επιτυχημένη συμμετοχή σε πολλές Ευρωπαϊκές διοργανώσεις έζησε ο διεθνής Βολιώτης διαιτητής Χάρης Καρακατσούνης ο οποίος τόνισε στο goalpost.gr:

«Συμμετέχοντας ως μέλος Εθνικής αποστολής και γνωρίζοντας προσωπικότητες του Ελληνικού αθλητισμού όπως, Πύρρος Δήμας, Σπύρος Λιβαθηνός και συναντάς συντοπίτες παλιούς συμμαθητές σου Βαγγέλης Βλάχος (προπονητής της Εθνικής ομάδος πόλο ανδρών) που εκπροσωπούν όπως και εσύ την χώρα σου, μόνο υπερηφάνεια και χαρά μπορείς να αισθάνεσαι για τα τρία πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το “παράθυρο” της Φίμπα στην Σλοβακία.

Σίγουρα ήταν ένα γεμάτο μπασκετικό καλοκαίρι με αξέχαστες εμπειρίες αγωνιστικές και όχι μόνο, που έζησα μετά από 13 χρόνια στην καριέρα μου στην Φίμπα εκπροσωπώντας την Ελληνική και την Βολιώτικη διαιτησία.

Η αναγνώριση και τα σχόλια για εμένα από προσωπικότητες του Μπάσκετ όπως π.χ  οι κ.κ. Valentin Lazarov (Hall of Fame Fiba), Anguel Ivanof, Algimantas Pavilonis, Julien Chamtal, που ο καθένας άφησε και αφήνει το “στίγμα” του στον μπασκετικό χάρτη, αποτελεί τη μεγαλύτερη ανταμοιβή και τιμή συγχρόνως για την προσπάθεια μου εντός και εκτός γηπέδου όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι τιμή και χαρά να ακούς κατά την διάρκεια των τουρνουά από τους ανθρώπους αυτούς κολακευτικά σχόλια για την προσπάθεια σου, αλλά και για ανθρώπους όπως ο Κώστας Κορομηλάς που έχω δίπλα μου, από το 1989 όταν ξεκίνησα την διαιτησία.

Μια που πλησιάζει και το “τελευταίο μέρος” της καριέρας μου στην Ευρώπη, εύχομαι πρώτα από όλα να έχω εγώ και η οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια ΥΓΕΙΑ και μακάρι του χρόνου να εκπροσωπήσω την Ελληνική και Βολιώτικη διαιτησία, μαζί με τον Κώστα Κορομηλά στο πανευρωπαϊκό τουρνουά εφήβων που θα γίνει στην πόλη μας τον Βόλο.

Οι διοργανώσεις που συμμετείχε ο Διεθνής Βολιώτης διαιτητής ήταν οι:

Μεσογειακοί αγώνες 2018 25-30.6.  Taragonna Spain, Basketball tournament 3×3, μέλος της Ελληνικής Μεσογειακής αποστολής.

1.7  Μπρατισλάβα, ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 88-83. Προκριματικός αγώνας για το Πανευρωπαικό Ανδρών 2021.

3-8.7 Κισινάου Μολδαβία – Πανευρωπαϊκό κορασίδων μικρών χωρών.

13-22.7 Σόφια Βουλγαρία – Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών Β κατηγορία.

3-12.8 Ούντινε Ιταλία – Πανευρωπαϊκό Νεανίδων Α κατηγορία.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις