Με Δόξα το Σάββατο (01/09) ο ΝΠΣ Βόλος

Τη Δόξα Δράμας υποδέχεται το Σάββατο (01/09) στις 6:00μ.μ., ο ΝΠΣ Βόλος στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Τον αγώνα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας καθώς και τα μέλη του συλλόγου με αγορά εισιτηρίου.

Η ανακοίνωση:

Το ερχόμενο Σάββατο 1/9 στις ώρα 6.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Βόλος υποδέχεται τη Δόξα Δράμας σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό προετοιμασίας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Τον αγώνα του Σαββάτου θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Σημειωτέον, τόσο για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας όσο και απλών εισιτηρίων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Επίσης τα μέλη της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ.