Βόμβα με Γιάγια Τουρέ ο Ολυμπιακός

Ένα σενάριο το οποίο κυκλοφορεί από το πρωί στην Αγγλία φαίνεται ότι αποκτά «σάρκα και οστά». Ο Γιάγια Τουρέ είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις με την Mirror να βάζει στο παιχνίδι της διεκδίκησής του και τον Ολυμπιακό απορρίπτοντας την φημολογία που τον ήθελε σε ομάδες της αγγλικής πρωτεύουσας!

Σε νεότερο ρεπορτάζ τους, πλέον, οι Βρετανοί κάνουν λόγο για συμφωνία των Πειραιωτών με τον Ιβοριανό πρώην σούπερ σταρ των Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος είναι έτοιμος να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα μετά την σεζόν 2005-06.

Ο 35χρονος άσος έμεινε μετά από μία οκταετία ελεύθερος από τους «πολίτες» και φαίνεται ότι θα υλοποιήσει την υπόσχεσή του για να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Τουρέ θα του αποφέρει ετησίως δύο εκατομμύρια λίρες, συμπεριλαμβανομένου και της φορολογίας. Στην συνέχεια μάλιστα και οι Times δημοσίευσαν ρεπορτάζ με τίτλο: «Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Τουρέ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής επίσημα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προβεί σε κάποια διάψευση της συγκεκριμένης είδησης,

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις