Λεουτσάκος: Η ΕΡΤ καθορίζει την πρώτη σέντρα

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Football League.

Η διοργανώτρια αρχή έχει πάρει απόφαση εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου που είχε ανακοινωθεί και να μετατεθεί για τον Οκτώβριο η έναρξη.

Τα πάντα εξαρτώνται από την ΕΡΤ και από όσα θα πέσουν στο τραπέζι την ημέρα που θα γίνει συνάντηση της Ραδιοτηλεόρασης με την διοίκηση της Football League για να υπάρξει οριστική συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, όπως έχει δεσμευτεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος ερωτηθείς για την έναρξη του πρωταθλήματος τόνισε: «Τα πάντα εξαρτώνται από την ΕΡΤ. Εμείς θα περιμένουμε έως τις 15 Σεπτεμβρίου να τακτοποιηθεί το οικονομικό και όσο πιο γρήγορα γίνει συνάντηση με την διοίκηση της ΕΡΤ τόσο πιο σύντομη θα είναι η έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε πάρει απόφαση διοικητικού συμβουλίου να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας και περιμένουμε την ΕΡΤ για να αποφασίσουμε με νέο Δ.Σ. την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος».

SportFM Πάτρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις