Σκάει το “μπαμ” με τον φορ στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκότα χρονικά περιθώρια στενεύουν και γι’ αυτό «φουλάρουν» τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση επιθετικού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα φαβορί από την «πράσινη» λίστα είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, του οποίου η περίπτωση μοιάζει εξαιρετικά προχωρημένη.

Ο Ιταλός φορ ψάχνει ένα restart στην καριέρα του, θέλει να έρθει στους «πράσινους» και πρόκειται για εφικτό στόχοαπό οικονομικής πλευράς. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντείναι ο παίκτης που έχουν προκρίνει οι άνθρωποι του συλλόγου.

Όσο για τις δύο περιπτώσεις που λέγεται ότι εξετάζουν παράλληλα οι «πράσινοι» και δεν έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, φαίνεται να μην είναι τόσο προχωρημένες όσο του Φεντερίκο Μακέντα. Είναι πιο δύσκολες επιλογέςκαι το πιο πιθανό είναι στον Παναθηναϊκό να τις παλεύουν μέχρι τελευταία στιγμή, κρατώντας «stand by» τον Ιταλό.

Προφανώς στο Τριφύλλι θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για ένα μεγαλύτερο «μπαμ», αλλά οι πιθανότητες (λόγω χρόνου και μπάτζετ) δεν είναι με το μέρος τους. Και αυτή τη στιγμή, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, όλα δείχνουν ότι στο τέλος θα προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του deal με τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος, όπως προαναφέραμε, έχει «ψηθεί» για να βάλει την πράσινη φανέλα.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις