Η 28χρονη Βολιώτισσα Φ. Παπαϊωάννου χαρίζει ζωές με το θάνατό της

Συγκλονίζει ο θάνατος της 28χρονης Βολιώτισσας, η οποία φτερούγισε για τη “γειτονιά των αγγέλων” στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου, όπου τις τελευταίες ημέρες έδινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από εγκεφαλική αιμορραγία. Πρόκειται για την Φρόσω Παπαϊωάννου, κόρη του Δημήτρη Παπαϊωάννου,συνδικαλιστή, επί χρόνια μέλος των διοικήσεων του Εργατικού Κέντρου Βόλου και πρώην συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και…

…της Έφης Ζαφειροπούλου. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένειά της, συγγενείς και φίλους.

Παρά την τεράστια ψυχική οδύνη για την απώλεια του παιδιού τους, οι γονείς της Έφη και Δημήτρης Παπαϊωάννου και η αδελφή της Κατερίνα, Παπαϊωάννου, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της για μεταμόσχευση, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής τους. Έτσι, εδώ και λίγη ώρα, στο Νοσοκομείο Βόλου έχει στηθεί «γέφυρα» ζωής για την αφαίρεση και μεταφορά των οργάνων.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 5 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αναφέρει:

Η ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, η Οργάνωση Μελών Αγριάς, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βόλου και οι πέντε βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν την θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο της συντρόφισσας Φρόσως Παπαϊωάννου η οποία έφυγε από την ζωή από εγκεφαλική αιμορραγία στα 28 της χρόνια την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Η Φρόσω ήταν κόρη του Δημήτρη Παπαϊωάννου, μέλους της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας, και της Εφης Ζαφειροπούλου.

Θα την αποχαιρετίσουμε το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 5 μμ στον Αγιο Γεώργιο Αγριάς.

Αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οι σκέψεις οι καρδιές και τα συναισθήματά όλων μας είναι δίπλα στα μέλη της οικογένειάς της, δηλαδή στους συντρόφους μας Δημήτρη, Εφη και Κατερίνα Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις