Α.Ο. Υπάτου: Φιλική νίκη 2-1 στην Ελευσίνα

Σε παιχνίδι φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη (Τετάρτη, 29/8) στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Ελευσίνας, η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου επικράτησε με 2-1 της ομάδας του Πανελευσινιακού.
Οι πρωταθλητές Βοιωτίας που προετοιμάζονται για την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έφτασαν στην νίκη χάρη στο γκολ του Νίκου Ευθυμίου στο 20’ (0-1) και του Λεωνίδα Κωστούλα (στην φάση είχε «συμμετοχή» και παίχτης των γηπεδούχων) στο 85’ (το 1-2).

Σε αυτό το φιλικό για την ομάδα του Υπάτου ο Κώστας Παρθενίου παρέταξε τον Καρανάσο στο τέρμα και στην γνωστή διάταξη «4-2-3-1» (από δεξιά προς τα αριστερά) τούς:  Δέδε, Οικονομόπουλο, Ευθυμίου, Παπαχαραλάμπους στην άμυνα, Ταυταρίδη, Γκαράνη (ανασταλτικοί), Καράι, Πέππα, Καντού (επιτελικοί) στην μεσαία γραμμή και τον Σπανό στην επίθεση.
Στο β’ μέρος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες τούς οποίους είχε στην διάθεσή του.

Και τώρα “Super Cup Ε.Π.Σ. Βοιωτίας”
Η προετοιμασία των παιχτών θα συνεχιστεί με προπονήσεις αύριο, Πέμπτη 30 και μεθαύριο, Παρασκευή 31 Αυγούστου, που ουσιαστικά θα αποτελέσουν μέρος της «μίνι» προετοιμασίας γα το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν 2018-2019, τον αγώνα “Super Cup” της Ε.Π.Σ.Β., που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 01/09, στο δημοτικό στάδιο της Θήβας και στο οποίο η ομάδα του Υπάτου θα αντιμετωπίσει την νέα και νεανική ομάδα του «Α.Ο. “Η Θήβα”».

starsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις