«Bόμβα» με Παπαδόπουλο ο ΑΟ Σελλάνων!

Μόνο εφησυχασμό δε φέρνει στον ΑΟ Σελλάνων η εμφάνιση στο κύπελλο με τον Τηλυκράτη Λευκάδας και η έως τώρα πληθωρική ενίσχυση μεταγραφικά για την ομάδα του Προαστίου.

Οι ιθύνοντες των Κυανόλευκων επιθυμούν να δομήσουν ένα ρόστερ με ισάξιες επιλογές και πλουραλισμό και έτσι, συμφώνησαν με τον έμπειρο τερματοφύλακα Παναγιώτη Παπαδόπουλο που θα δώσει στον Αλέξανδρο Κούρτογλου άλλη μία επιλογή για τα γκολπόστ!

Πρόκειται για τον 30χρονο ύψους 1,92μ. γκολκίπερ που την τελευταία σεζόν υπερασπίστηκε την εστία της Σλοβένικης ΝΚ Ανκαράν στην Α’ Εθνική της Βαλκανικής χώρας.

Ο Παπαδόπουλος διαθέτει πλούσια εμπειρία έχοντας «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα στις επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πρέβεζα, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό Νεάπολης, Τηλυκράτη Λευκάδας, Βατανιακό, Ηρακλή, Φωστήρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ζάκυνθο.

Τη σεζόν 2016-17 ξεκίνησε στον ΑΟ Τρίκαλα και στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου μετακόμισε στη Μυτιλήνη και την Καλλονή, απ’ όπου αποχώρησε πρόσφατα, μετά και την απόσυρση της νησιωτικής ομάδας από την Football League.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε πέρυσι στην Α Εθνική Σλοβενίας με τα χρώματα της Ανκαράν ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πρέβεζα, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό Νεάπολης, Τηλυκράτη Λευκάδας, Βατανιακό, Ηρακλή, Φωστήρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ζάκυνθο, και Τρίκαλα. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην ομάδα μας και του ευχομαστε καλη αγωνιστική χρονια με υγεία και νεες επιτυχίες.

Επίσης, η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων ευχαριστεί τον κόσμο για την διαρκή υποστήριξη του και πιστή στο πλάνο ποιοτικής ενίσχυσης του συλλόγου μας προχώρα σε κάθε κίνηση που θωρακίζει την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής».

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις