Στην Αναγέννηση Καρατζάς και Καρβούνης

Ποδοσφαιριστές που μετείχαν στις προπονήσεις της και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας απέκτησε και επίσημα η Αναγέννηση.

Έτσι, στα κιτρινόμαυρα ντύνονται οι Κώστας Καρβούνης και Βασίλης Καρατζάς, οι οποίοι θα ενισχύουν τη μεσαία γραμμή και τη θέση του τερματοφύλακα αντίστοιχα.

Ο Καρβούνης είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο γεννημένος 13/06/1996 ποδοσφαιριστής μοίρασε τη χρονιά που μας πέρασε σε Ολυμπιακό Βόλου και Παναργειακό, σε διαφορετικούς Ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων στη Football League, στελεχώνοντας κυρίως την ομάδα Νέων των Κρητικών.

Νωρίτερα είχε προλάβει να αγωνιστεί στον Απόλλωνα Λάρισας, στην Κ-20 της ΑΕΛ και στον Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική.

Ο Καρατζάς είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν την εστία του Διγενή Νεοχωρίου στη Γ’ Εθνική, ενώ παλαιότερα φόρεσε τις φανέλες της Δήμητρας Τρικάλων, ομάδα όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και τον Αγίων Θεοδώρων στην Κομοτηνή.

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής:

«Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Καρβούνη Κωνσταντίνο, 21 ετών μεσοεπιθετικό (Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ Κ-20, Δωτιέα Αγιάς, Χανιά, Ολυμπιακό Βόλου, Παναργειακό) και Καρατζά Βασίλειο, 21 ετών τερματοφύλακα (Δήμητρα Τρικάλων, Άγιοι Θεόδωροι Κομοτηνής, Διγενή Νεοχωρίου-Γ Εθνική).

Η ομάδα μας καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της τους δύο παίχτες και τους εύχεται υγεία και ευόδωση των κοινών στόχων μας»

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις