Απέκτησε Ακόστα και Τριποτσέρη η ΑΕΛ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΛ που απέκτησε τον Νόε Ακόστα και τον Θοδωρή Τριποτσέρη.  Οι «βυσσινί» εδώ και μερικές ημέρες είχαν θέσει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Ο 34χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός ήταν πέρσι στη Λαμία μετρά στην μεγάλη κατηγορία 183 συμμετοχές και 13 γκολ, ενώ στη χώρα μας έχει κατά σειρά αγωνιστεί σε Ολυμπιακού Βόλου, Άρη, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και πέρσι στην ομάδα της Φθιώτιδας.Ο 32χρονος αμυντικός αγωνίζονταν με τη φανέλα του Λεβαδειακού τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, καταγράφοντας 69 συμμετοχές.

Οι ανακοινώσεις

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον 34χρονο αριστερό μέσο Noe Acosta Rivera. Ο Noe Acosta Rivera αγωνίζεται στην Ελλάδα από το 2011 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Λαμίας, με τη φανέλα της οποίας είχε 26 συμμετοχές.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό Θοδωρή Τριποτσέρη.

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας (σεζόν 2009-10) και τα τρεισήμισι τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε στο ίδιο διάστημα 69 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις