Ο Δέρβος νέος προπονητής στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Την πρόσληψη του Κώστα Δέρβου, ως προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, που την προσεχή περίοδο 2018-2019 θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με τον προπονητή Κώστα Δέρβο.

Ο Κώστας Δέρβος έχει γεννηθεί το 1971 και ήταν αθλητής του μπάσκετ από το 1983 έως το 1995, αγωνιζόμενος διαδοχικά στο Γ.Σ. Βόλου, τον Α.Γ.Σ. Βύρωνα και την Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Παράλληλα από το 1989 ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα στις υποδομές του Γ.Σ. Βόλου  και συνέχισε με τις υποδομές των συλλόγων Δάφνη Αγ. Δημητρίου, ΑΟ Ζωγράφου, Νίκης Βόλου. Από το 1998 και μετά ήταν προπονητής στις ομάδες της Νίκης Βόλου, Κενταύρου,  Γ.Σ. Βόλου, Α.Ο Λεχωνίων, Α.Ο. Θεσσαλικού και Α.Ο Κενταύρου Ζαγοράς.

Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση.

Επίσης είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης  και κάτοχος διπλώματος Α’ κατηγορίας.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Κώστα Δέρβο στην αθλητική οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, του εύχεται υγεία και δύναμη και επιτυχίες σε αυτόν και στις αθλήτριες του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις