Τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο του Μαγνησιακού

Μετά από προσπάθειες πολλών ετών, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο σύλλογος θα αποκτήσει γήπεδο με πλαστικό τάπητα τελευταίας γενιάς. Είναι ένα έργο που θα λύσει πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία,  κυρίως των ακαδημιών, καθώς η καταπόνηση που επέφερε στον φυσικό χλοοτάπητα όλα τα προηγούμενα χρόνια ο μεγάλος αριθμός παιδιών, δημιουργούσαν δύσκολες συνθήκες προπόνησης.

Πλέον αυτό το πρόβλημα δεν θα υφίσταται, καθώς η διοίκηση του συλλόγου με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να εξασφαλίσει ένα σημαντικό κονδύλι από την περιφέρεια  Θεσσαλίας, που καλύπτει μέρος του έργου (προμήθεια τάπητα), με τη διοίκηση του Μαγνησιακού να καλύπτει όλα τα υπόλοιπα έργα υποδομής.

Έτσι άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες που θα έχουν να κάνουν με αλλαγή διαστάσεων του γηπέδου, ώστε αυτό να γίνει επισήμων διαστάσεων (FIFA- UEFA), μεταφορά περίφραξης, δημιουργία υποστρώματος του γηπέδου, αποστραγγιστικής τάφρου, τοποθέτησης νέων πυλώνων φωτισμού με σύγχρονους προβολείς.

Τα έργα θα γίνουν στο Β’ γήπεδο (πρώην βοηθητικό), ενώ κανονικά θα διατηρηθεί  ο χλοοτάπητας στο κυρίως γήπεδο, στον οποίο κατα τη διαρκεια του Καλοκαιριού έγιναν τα απαιτούμενα έργα συντήρησης, ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις