Ρίχνονται στην μάχη των τελικών οι Δικηγόροι Βόλου

Σε λίγη ώρα ξεκινά στη Δράμα η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, με την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Χαλκίδας (18:30΄) σε αγώνα για τον πρώτο όμιλο.

Την ομάδα του Βόλου θα υποστηρίξει ηθικά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάζαρος Γαϊτάνης.

H ομάδα της Μαγνησίας κληρώθηκε στον 1ο όμιλο, όπου εκτός από την Χαλκίδα, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις ομάδες του Δράκοντα του Δ.Σ. Αθηνών (Κυριακή 28/06 – 18:30΄) και του Αγρινίου (Τετάρτη 01/07 – 18:30΄).

Στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος θα προκριθούν οι πρώτοι από τους 3 ομίλους και ο καλύτερος δεύτερος. Κατά συνέπεια, το έργο των δικηγόρων του Βόλου είναι δύσκολο, αλλά αν οι βολιώτες δείξουν το καλό τους πρόσωπο, θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Η ομάδα του Βόλου κατεβαίνει χωρίς σημαντικές ελλείψεις στην τελική φάση και αισιοδοξεί να αγωνιστεί χωρίς άγχος και να επιβεβαιώσει την καλή εικόνα που είχε δείξει στην προκριματική φάση, όπου και τερμάτισε άνετα στην 1η θέση.

Θυμίζουμε ότι στα προκριματικά η ομάδα του Δ.Σ. Βόλου είχε παραμείνει αήττητη, με τα εξής αποτελέσματα:
Αλεξανδρούπολη – Βόλος 0-4 (Δανόπουλος 2, Κανταρτζής, Μπατής)
Βόλος – Έδεσσα 5-1 (Λιβογιάννης 4, Δανόπουλος)
Βέροια – Βόλος 2-2 (Μόσχος, Αρβανιτόπουλος)
Βόλος – Καβάλα 3-1 (Δανόπουλος, Τσιαμήτας, Αρβανιτόπουλος)
Έδεσσα – Βόλος 1-1 (Κανταρτζής)
Βόλος – Βέροια 2-0 (Δανόπουλος, Λιβογιάννης)
Καβάλα – Βόλος 2-2 (Λιβογιάννης, Αρβανιτόπουλος).

Στο 2ο όμιλο κληρώθηκε η διοργανώτρια Δράμας-Ροδόπης, η ομάδα Νόμος (Δ.Σ. Αθηνών), η Έδεσσα και τα Τρίκαλα, ενώ στον 3ο όμιλο θα αναμετρηθούν οι περυσινοί φιναλίστ Αρμενόπουλος/Μ. Αλέξανδρος και Αριστοτέλης από τη Θεσσαλονίκη, ο Σόλων (Δ.Σ. Αθηνών) και η Καλαμάτα.

Την αποστολή του Δ.Σ.Βόλου στην τελική φάση απαρτίζουν οι:
Γιάννης Αρβανιτόπουλος, Απόλλων Βολιώτης, Κώστας Γούσης, Χρήστος Γούσιος, Γιώργος Δανόπουλος, Αντώνης Κανταρτζής, Θοδωρής Καπάτος, Γιάννης Λιβογιάννης, Στέργιος Λυμπερδόπουλος, Νίκος Μόσχος, Βασίλης Μπακαλιάνος, Στέργιος Μπατής, Αποστόλης Ρηγόπουλος, Φώτης Σκυριανός, Λευτέρης Σολιδάκης, Βασίλης Τζαρτζάνης, Γιάννης Τσάτσος, Αποστόλης Τσιαμήτας, Γιάννης Τσούκας.
Προπονητής: Αποστολής Ταμπακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις