Μαγνησιακός τμήμα κολύμβησης… Η οικογένεια μεγαλώνει!!!

Με μια ανακοίνωση όπου ξεχωρίζει ο φράση “η οικογένεια μεγαλώνει”, ο ΑΣΒ Μαγνησιακός ανακοινώνει τη δημιουργία κολυμβητικού τμήματος, τονίζοντας το άνοιγμα του σωματίου και σε άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου, ενώ ταυτόχρονα προαναγγέλλεται και η δημιουργία ή επανενεργοποίηση κι άλλων αθλημάτων που θα λειτουργούν υπό την αιγίδα του Μαγνησιακού. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο ΑΣΒ Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία κολυμβητικού τμήματος που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου.
Ήδη από τη διοίκηση έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες, προς όλες τις αρμόδιες αρχές, έτσι ώστε με την έναρξη της περιόδου, το κολυμβητικό τμήμα να έχει αναγνωριστεί  επισήμως και οι έμπειροι προπονητές που θα το στελεχώσουν, να προσφέρουν στα παιδιά τη γνώση του αθλήματος υπο άριστες συνθήκες.

Η δημιουργία ενός νέου τμήματος στο Σύλλογο, δείχνει τον προσανατολισμό των ανθρώπων του διοικητικού συμβουλίου, που με αδιάκοπη προσπάθεια και καθημερινή εργασία, προσπαθούν να υλοποιήσουν το όραμα τους και να διευρύνουν τον αθλητικό οργανισμό που ονομάζεται Μαγνησιακός και προς άλλα αθλήματα κι όχι αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο.

Στο άμεσο μέλλον αναμένεται η δημιουργία ή επανενεργοποίηση κι άλλων τμημάτων, έτσι ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου, που προσφέρουν πολλές δυνατότητες, ευρισκόμενες στο κέντρο της πόλης κι αποτελώντας  εύκολα προσεγγίσιμο προορισμό για κάθε οικογένεια, από κάθε πλευρά του πολεοδομικού συγκροτήματος.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις