Σίγουρη ενίσχυση με εξτρέμ και χαφ στην ΑΕΚ

Ειλημμένη είναι η απόφαση στην ΑΕΚ για την πραγματοποίηση τουλάχιστον δύο μεταγραφών στο φινάλε της σχετικής προθεσμίας. Αυτό προέκυψε αργά χθες βράδυ μετά τη σύσκεψη που είχαν στα Σπάτα υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.

Είναι δεδομένο πως η «Ένωση» θα αποκτήσει εξτρέμ και κεντρικό χαφ, ενώ ανοιχτές είναι οι υποθέσεις των Νίκου Καρέλη και Παναγιώτη Κονέ.
Σε ό,τι αφορά στον εξτρέμ, ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ είναι ο παίκτης που έχει ως πρώτη επιλογή ο προπονητής της «Ένωσης», αλλά παρότι υπάρχει συμφωνία με τη Σουόνσι, μέχρι χθες βράδυ δεν υπήρχε ξεκάθαρη απάντηση από την πλευρά του 27χρονου Ολλανδού ακραίου. Έτσι και δίχως ακόμη να έχει διαγραφεί η λύση του Νάρσινγκ η ΑΕΚ έχει ενεργοποιήσει την εναλλακτική λύση του Φελίπε Πίρες, του 23χρονου Βραζιλιάνου που ανήκει ως το 2020 στη Χόφενχαϊμ και την περασμένη σεζόν έπαιξε αντίπαλος της «Ένωσης» στο Europa League με την Αούστρια Βιέννης.

Σε ό,τι αφορά στον χαφ, υπάρχει απόλυτη σιγή. Το όνομα του Μίκελ Αγκού της Πόρτο «παίζει» πάντα, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή. Ο Νεμάνια Ραντόγια της Θέλτα είναι στην κορυφή της λίστας, μέχρι προ ημερών ήταν αρνητικός για να έρθει στην Ελλάδα αλλά φτάνοντας στην τελευταία μέρα των μεταγραφών και με την ΑΕΚ στο Champions League τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Οι περιπτώσεις των Παναγιώτη Κονέ και Νίκου Καρέλη είναι ανοιχτές. Για τον πρώτο θα πρέπει να αποδεσμευτεί από την Ουντινέζε και να αποδεχτεί τους όρους συμβολαίου που προσφέρει η ΑΕΚ, ενώ για τον δεύτερο η Γκενκ έχει κατεβάσει τις απαιτήσεις της κοντά στα 2 εκατ. ευρώ και ίσως τις μειώσει ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις