Παράταση πληρωμής των δόσεων σε ΙΚΑ και εφορία για Ολυμπιακό Β.

Οι ρυθμίσεις που θα πρέπει να πληρωθούν σε ΙΚΑ και εφορία “καίνε” τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, το… μαχαίρι δεν μπαίνει στον λαιμό των κ.κ. Βαρούτσικου-Τόρη, οι οποίοι μην έχοντας άλλη επιλογή θα έπρεπε να βάλουν και πάλι το χέρι στην τσέπη ή να ψάξουν τρόπο να μαζευτεί…

…το ποσό των 35-40 χιλιάδων ευρώ που απαιτείται.
Ως γνωστόν, τα χρήματα αυτά θα έπρπε να καταβληθούν μέχρι το τέλος του μήνα. Όμως, δόθηκε παράταση μέχρι τις 30 Ιουλίου για όσες επιχειρήσεις μπουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων στην εφορία, ενώ μέχρι τις 15 Ιουλίου θα πρέπει να πληρωθεί η δόση στο ΙΚΑ.
Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κερδίζει χρόνο και τα χρήματα αυτά θα τα καταβάλει η νέα διοίκηση που θα προκύψει (εφόσον προκύψει) τις αμέσως προσεχείς μέρες.
Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πέρυσι, όταν τα ηνία της ΠΑΕ είχαν αναλάβει οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης, όταν χρειάστηκε να καταβάλουν συνολικά το ποσό των 150.000 ευρώ για να αποκτήσει ο Ολυμπιακός φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Τα χρήματα εκείνα οφείλονταν από την προηγούμενη διοίκηση Καραγιάννη, πληρώθηκαν, ωστόσο, από τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη.
Θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, με το διοικητικό αδιέξοδο να εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ ήδη γίνονται σκέψεις για προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις