«Αποδείχθηκε επικίνδυνος»

Ο Βαλεριέν Ίσμαελ αποτελεί επίσημα από την Παρασκευή (31/8) παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού ούτε κατά διάνοια δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο Γαλλογερμανός τεχνικός έκανε λόγο ακόμα και για απειλές της διοίκησης, η οποία, από την πλευρά της όμως, δεν είναι διατεθειμένη να το αφήσει να περάσει έτσι.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, κατάλαβαν ότι είναι επικίνδυνος και γι’ αυτό αποφάσισαν να άρουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες του ως προσπάθεια για να δικαιολογηθεί στους συμπατριώτες του.

Μάλιστα, σκοπεύουν να κινηθούν νομικά, με την αρμόδια υπηρεσία της ΠΑΕ να έχει κάνει ήδη τις δέουσες ενέργειες.

Στη Ριζούπολη είναι πραγματικά απογοητευμένοι από τους χειρισμούς του Ίσμαελ, αφού του ανέθεσαν εν λευκώ την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση αξιοποίησης του ρόστερ της ομάδας και εκείνος αποφάσισε να κρατήσει ελάχιστους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ και να προσθέσει ένα μεγάλο αριθμό νέων παικτών της επιλογής του. Μοναδική εξαίρεση, όπως λένε, αποτέλεσε ο Μάντζιος, τον οποίο πρότεινε η διοίκηση.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» του χρεώνει και την ελλειπή προετοιμασία, που περιελάμβανε ελάχιστα φιλικά, με την εικόνα της ομάδας να είναι κάκιστη και γι’ αυτό και υπήρξε συνάντηση με τη διοίκηση.

Σε αυτή, όπως λένε, τους μετέφερε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα και ότι θέλει ελάχιστες ενισχύσεις, με την ομάδα να του αντιπροτείνει ένα πλάνο διάσωσης με έξι επτά καλύτερους παίκτες από αυτούς που είχαν αποκτηθεί.

Αν και αρχικά διαφώνησε, τελικά συναίνεσε να έρθουν νέοι παίκτες και να κοπούν κάποιοι από αυτούς που είχε φέρει, γιατί τότε διαπίστωσε ότι αυτοί δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Πράγματι η διοίκηση ενήργησε ταχύτατα και έφερε τρεις παίκτες, αλλά και πάλι χρεώνουν στον Ίσμαελ αντιεπαγγελματική στάση.

«Δεν θέλησε να τους χρησιμοποιήσει στο πρώτο ματς και άλλους που τους χρησιμοποίησε τους έβαλε σε λάθος θέση μόνο και μόνο για να τους εκθέσει», λένε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι όλα αυτά τους έπεισαν ότι ο Γαλλογερμανός είναι επικίνδυνος και αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του. Αυτό είχε συνέπεια η εικόνα της ομάδας να είναι πολύ κακή όπως και στα φιλικά. Εκεί καταλάβαμε ότι είναι επικίνδυνος και αποφασίσαμε να άρουμε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

«Είναι ένα προπονητής που δεν έχει σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα και με παίκτες β’ διαλογής πίστευε ότι θα τα καταφέρει. Το θέμα με τις δηλώσεις του είναι ξεκάθαρο. Ψάχνει δικαιολογίες στους συμπατριώτες του», λένε χαρακτηριστικά.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, που εκλαμβάνει επίσης τις κατηγορίες ως δικαιολογίες.

«Ο κ. Ίσμαελ προσπαθεί να δικαιολογηθεί στους συμπατριώτες του. Έχω να τον δω 12 ημέρες. Οι καταγγελίες του είναι δικαιολογίες για την απόλυσή του. Προσπαθεί να να δικαιολογηθεί στην πατρίδα του και τις γλώσσες που μιλάει ο κύριος Ίσμαελ ούτε τις γνωρίζω, ούτε τις μιλάω. Ουδέποτε συναντηθήκαμε για το θέμα που λέει. Έχουμε αναθέσει στο νομικό μας τμήμα όσα είπε ο κύριος Ίσμαελ», ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις