Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Νίκος Μπέικος

Στον Απόλλωνα Λάρισας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Νίκος Μπέικος, ο οποίος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο νεαρός επιθετικός ανακοινώθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα, ο οποίος απέκτησε άλλους τρεις ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Μπέικο.

Ο Νίκος Μπέικος (γεννηθείς στις 24/09/1998) αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου και τη χρονιά που οι ερυθρόλευκοι αποσύρθηκαν από τη Β’ Εθνική έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ έπαιζε με την Κ-19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.

Ακολούθησε ο Πύρασος και ο Σαρακηνός, ενώ πέρασε και από την Κ-20 της Α.Ε.Λ. πριν επιστρέψει πριν ένα χρόνο στο Βόλο.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας του εύχεται να είναι υγιής και καλή επιτυχία με την “κυανόλευκη” φανέλα.

Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι πλέον ο 19χρονος δεξιός κυνηγός Κυριάκος Τσακυργιάννης που προέρχεται από την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο Τσακυργιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Χολαργό στις 07/06/1999 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ν. Μάκρη πριν καταλήξει στην Κ-17 του Πανιωνίου.

Την περίοδο 2016-17 αγωνίσθηκε δανεικός στην ΤρΙγλία Ραφήνας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της Κ-20 του Πανιωνίου.

Είναι αρκετά γρήγορος και δυνατός με καλό δεξί πόδι και αναμένεται να βοηθήσει τον Απόλλωνα να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει για την φετινή χρονιά.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας και του ευχόμαστε με υγεία να πετύχει πολλά μαζί μας…

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επισήμως την έλευση στην ομάδα μας, του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Ταουσάνη.

Ο Γιώργος αγωνίζεται σαν στόπερ και χρησιμοποιεί το ίδιο τόσο το δεξί, όσο και το αριστερό πόδι.

Είναι γεννημένος στις 18/10/1998 στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Άρη με τον οποίο έφθασε επί Κάμπος μέχρι την Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Κατόπιν αγωνίσθηκε επίσης στην Γ΄ Εθνική το 2015-16 με τον Απόλλων Καλαμαριάς πριν πάει στον Αιγινιακό το καλοκαίρι του 2016 από όπου και έρχεται στην Λάρισα μετά από δύο σεζόν εκεί.

Θεωρείται ενα ταλαντούχος παίκτης, κοντρολαρισμένος, που διακρίνεται για την αγωνιστικότητα του και το πείσμα του.

Η “οικογένεια” του Απόλλωνα Λάρισας τον καλωσορίζει και του εύχεται να αποδείξει τα καλύτερα μαζί μας.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Ζαϊμι από την ΠΑΕ Κέρκυρα.

Ο Αλέξανδρος είναι ένας προικισμένος με πολύ ταλέντο επιτελικός μέσος (δεκάρι) και διακρίνεται για τις ηγετικές ικανότητες που έχει, όπως και για την κοφτή ντρίμπλα και το πολύ καλό αριστερό πόδι που διαθέτει.

Γεννήθηκε στις 19/01/1998 στην Κέρκυρα όπου και πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο, περνώντας από όλες τις Κ του συλλόγου εκεί, πριν γίνει επαγγελματίας κατά την περσινή περίοδο.

Έρχεται με τις καλύτερες των συστάσεων στην Λάρισα και ευχόμαστε να αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλουμε το πρόσωπο του.

Αλέξανδρε καλώς όρισες στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας”

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις