Έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στην Παραλία του Βόλου

Έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου διοργανώνει το Σαββατοκύριακο ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:

«Λίγο πριν την φθινοπωρινή επανέναρξη των αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού έρχεται μια εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός. Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας διοργανώνει έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στην Παραλία του Βόλου σήμερα Σάββατο 1/9 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.

Αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουμε δει σε αναβάσεις ράλι, drift, dragster αλλά και σε αγώνες ατομικής χρονομέτρησης, με την πλειοψηφία αυτών να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους, σας περιμένουν να τα δείτε από κοντά και να γνωρίσετε τους ιδιοκτήτες τους. Μαζί τους όπως κάθε χρόνο ένας ικανοποιητικός αριθμός καρτ για κάθε ηλικία και σωματότυπο.
Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει επίδειξη τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων που αποτελούν και αυτά μια μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού απλά σε κλίμακα. Τρία απολαυστικά ημίωρα έχουν προγραμματιστεί με το πρώτο να είναι το Σάββατο το απόγευμα στις 19:00,το δεύτερο το Σάββατο το βράδυ στις 21.00 και το τρίτο την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, ενώ ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα είναι ελεύθερος όλες τις υπόλοιπες ώρες για τους φίλους του μοντελισμού.

Κάθε χρόνο οι αθλητές επιλέγουν την έκθεση, ώστε να παρουσιάσουν το νέο χρωματισμό ή το νέο τους απόκτημα δημιουργώντας έτσι μία μικρή παράδοση που φέτος επιλέγουμε να αναδείξουμε. Το Σάββατο το απόγευμα λοιπόν στις 19:30 θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση του νέου χρωματισμού του αυτοκινήτου ενός αθλητή του Ο.Μ.Α.Θ.

Η έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων αποτελεί την πρώτη επίσημη εκδήλωση του σωματείου που το σύστησε στο κοινό το μακρινό 2015 και για να καταφέρει να πραγματοποιηθεί πέρασε δια πυρός και σιδήρου.
Πλέον το 2018 συνεχίζει να αναπτύσσεται αποτελώντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αγωνιζόμενους να δείξουν τα αυτοκίνητα τους και για τους θεατές να τα δουν από κοντά

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ευχαριστεί τους αθλητές που και φέτος επιλέγουν να παρουσιάσουν τα οχήματα τους στην έκθεση  και εύχεται καλό φθινόπωρο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις