“Η ώρα του κόσμου”

Ανακοίνωση με τη οποία καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται, με ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες, φέτος, εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Συλλόγου. “ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα του κόσμου της ΝΙΚΗΣ… γιατί μόνο με την μαζική του συμμετοχή θα δούμε ξανά την ομάδα μας σε ψηλότερες κατηγορίες”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 υπενθυμίζει στους φιλάθλους της Μαγνησίας πως συνεχίζεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας περιόδου 2018-19 από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, από τα μέλη της Δ.Ε ποδοσφαίρου, ενώ προστέθηκε ακόμη ένα σημείο διάθεσης η καφετέρια SAGA στο κέντρο του Βόλου.

Πέρυσι η ομάδα μας οργανώθηκε και έθεσε τις βάσεις για να συνεχιστεί μια χρονιά με σημαντικές επιτυχίες σε πολλούς τομείς, έπειτα από:

-την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του αμαξοστασίου του ΟΣΕ για 20 χρόνια στο κέντρο της Νέας Ιωνιάς για την δημιουργία του νέου Αθλητικού Κέντρου της ΝΙΚΗΣ,

-την αναμόρφωση του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς με έγκριση κονδυλίου από την περιφέρειεα Θεσσαλίας (ποσού προϋπολογισμού: 329.000,00 €).

-Η ομάδα μας ήδη αγωνίζεται στις καλύτερες εγκαταστάσεις , όπως αυτές του Πανθεσσαλικού Σταδίου που έχει εξασφαλίσει για αρκετά χρόνια…. και την φετινή περίοδο το ρόστερ της ενισχύθηκε πολύ σημαντικά με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στις ψηλότερες κατηγορίες.

ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα του κόσμου της ΝΙΚΗΣ… γιατί μόνο με την μαζική του συμμετοχή θα δούμε ξανά την ομάδα μας σε ψηλότερες κατηγορίες σταθερά για πολλά χρόνια σε στέρεες πλέον βάσεις.

“Γίνε και ΕΣΥ μέρος του ονείρου” !!

Κάρτες διαρκείας 2018-2019

•Διάθεση : Καθημερινά 11-14:00 & 17:15-20:15
Παλιά Γραφεία Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 Μαιάνδρου 14 – Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς Νέα Ιωνία
Τηλ.24210 85221,

•Καφετέρια SAGA καθημερινά μόνο απογευματινές ώρες 18:30 -22:30
οδός Δημητριάδος 43-45 στο κέντρο Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις