Με Σέλλανα (02/09, 18:00) μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας

Τον Α.Ο. Σελλάνων αντιμετωπίζει η Νίκη, σήμερα στις 6:00μ.μ, σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προτοιμασίας των δύο ομάδων. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Καμινάδων (Καρδίτσα) καθώς στην έδρα της ομάδας του Προαστίου πραγματοποιούνται έργα.

Η Νίκη Βόλου μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας όπου το βάρος θα πέσει στο  «μοντάρισμα» της ομάδας. Το κυανόλευκο συγκρότημα θα πρέπει στις δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι την κρίσιμη αναμέτρηση Κυπέλλου (16/09) να αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και εικόνα ανάλογη της ποιότητας των ποδοσφαιριστών του. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις, οι παίκτες θα πρέπει να αφομοιώσουν τους επιθετικούς αυτοματισμούς, τα συστήματα και τη φιλοσοφία του προπονητή τους, ενώ παράλληλα θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη στην αμυντική λειτουργία.

Η εμφάνιση κόντρα στα Μετέωρα προβλημάτισε, όχι τόσο για το τελικό αποτέλεσμα, όσο για την αγωνιστική εικόνα και την έλλειψη ενέργειας, κάτι που εύκολα μπορεί να αποδοθεί στα βαριά πόδια των ποδοσφαιριστών λόγω της «σκληρής» προετοιμασίας. Οι κυανόλευκοι από το σημερινό φιλικό κι έπειτα, αναμένεται να αρχίσουν να δείχνουν τις πραγματικές τους δυνατότητες ώστε να είναι έτοιμοι στις 16 Σεπτεμβρίου για το Κύπελλο και μία εβδομάδα μετά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στη σημερινή (02/09) φιλική αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν οι Αποστολίδης, Τσεμπερίδης και Τζιώρας λόγω τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Ο Μάνος Αποστολίδης βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από μία κάκωση στον αστράγαλο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Αλέξης Τσεμπερίδης τραυματίστηκε (διάταση οπίσθιου μηριαίου) στο φιλικό με τα Μετέωρα και ακολούθησε συντηρητικό ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Χρήστος Τζιώρας ανεβάζει συνεχώς στροφές ώστε να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις