Ξεκίνημα και εγγραφές για τη νέα χρονιά από τον Άτλα Βόλου

Απαραίτητη για την σωματική, ψυχική αλλά και πνευματική λειτουργία των παιδιών είναι η σωματική άσκηση. Μία πολύ καλή επιλογή είναι ο Στίβος.Είναι ο «βασιλιάς» των αθλημάτων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Στίβος για παιδιά συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξή τους, προστατεύει από την παχυσαρκία, ενώ επηρεάζει και τη σχολική επιτυχία των παιδιών.

Ο Στίβος θα βοηθήσει το παιδί να αγαπήσει την άσκηση και να αποκτήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Του δίνει σημαντικά εφόδια για το μέλλον.

Είναι όμως και διασκεδαστικός. Χαρίζει στα παιδιά την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα άθλημα που τους αρέσει.

Βελτιώνει τις δεξιότητές τους και τα βοηθά να κοινωνικοποιηθούν και να ενταχθούν σε ομάδες.Τα οφέλη του Στίβου είναι πολλά και με τις κατάλληλες επιλογές, ακόμη περισσότερα!

Οι γονείς που θα αποφασίσουν τελικά να γράψουν το παιδί τους στο Στίβο, είναι σημαντικό να επιλέξουν με σύνεση το Αθλητικό Σωματείο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, να συνομιλήσετε και να διαπιστώσετε εάν η φιλοσοφία των ανθρώπων που διοικούν ένα Σύλλογο σας ταιριάζει.

Είναι σημαντικό και οι προπονητές που ασχολούνται με τα παιδιά σας να αγαπούν αυτό που κάνουν και να φροντίζουν κάθε μέρα το παιδί σας να επιστρέφει σπίτι του υγιές και χαρούμενο.

Με βάση όλα τα παραπάνω, η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου είναι μία εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά.

Με μόλις 2 χρόνια λειτουργίας καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη 150 και πλέον οικογενειών.

Μέλημα της Ακαδημίας μας η σωστή διαπαιδαγώγηση, η δημιουργία γερών βάσεων για την μετέπειτα εξέλιξη καθως και η σωματική  και ψυχική ανάπτυξη του κάθε αθλητή-ανθρώπου.

Οι προπονήσεις γίνονται με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους άθλησης δίνοντας βάση στην μοναδικότητα του κάθε αθλητή.

Με βασικό μήνυμα “Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και μας κάνει χαρούμενους!” Η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου  είναι η ιδανική επιλογή για τα παιδιά σας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΚ Βόλου καθημερινά και από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα να γνωρίσετε το προπονητικό μας δυναμικό, να ρωτήσετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το όμορφο άθλημα του Στίβου και να προμηθευτείτε το πρόγραμμα της νέας αθλητικής χρονιάς. Επίσημα οι προπονήσεις μας ξεκινάνε την Δευτέρα στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ευχόμαστε σε όλους σας, γονείς και αθλητές καλή αθλητική χρόνια γεμάτη υγεία και χαμόγελα.

Δελτίο Τύπου Αθλητικής Ακαδημίας Άτλας Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις