Χωρίς νικητή το φιλικό ΑΟ Σελλάνων-Νίκη

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Νίκης με τον ΑΟ Σελλάνων, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο των Καμινάδων στην Καρδίτσα. Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16’ με τον Μπιντέλη, ενώ για τη Νίκη ισοφάρισε ένας πρώην παίκτης του ΑΟ Σελλάνων, ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς.

Η ομάδα της Καρδίτσας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια που δημιούργησε να προηγηθεί στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 16’ ο Μπιντέλης εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα, στο 18’, ο Κόντος εκτέλεσε φάουλ, ωστόσο ο Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Μετά το 20’ οι παίκτες της Νίκης ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν σε τέσσερις περιπτώσεις το τέρμα του ΑΟ Σελλάνων. Στο 22’ ο Φάμπιο πήρε τη μπάλα από τον Κέρι και ενώ θα μπορούσε να πασάρει είτε στον Βουκομάνοβιτς, είτε στον Δωματά, προτίμησε να ξεπεράσει και την αντίσταση του Π. Παπαδόπουλου, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να τον ανακόπτει.

Λίγο πριν το ημίωρο, στο 29’, ο Κέρι σούταρε με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Φάμπιο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βουκομάνοβιτς έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του ΑΟ Σελλάνων να αποκρούει.

Στο 32’ ο Κέρι εκτέλεσε κόρνερ, ο προωθημένος Καρτσαμπάς πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο πρώτο μέρος, καθώς στη συνέχεια είχαμε παιχνίδι κέντρου, δίχως φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ισοφάρισε ο Βουκομάνοβιτς

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί η Νίκη να είχε λιγότερες τελικές προσπάθειες, σε σχέση με το πρώτο μέρος, κατάφερε ωστόσο να φτάσει στην ισοφάριση με τον Βουκομάνοβιτς. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, εξαιτίας και των αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές.

Στο 54’ ο Κέρι έκανε το σουτ, με τον Ράντο να αποκρούει τη μπάλα, ενώ στο 66’ ο Τζέκος έβγαλε συρτή σέντρα από τα αριστερά, ο Κόκκινος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Θ. Παπαδόπουλο για να καταλήξει κόρνερ.

Τελικά το 1-1 ήρθε για τη Νίκη στο 76’. Ο Κέρι έδωσε στον Φάμπιο, ο οποίος πέρασε τρεις παίκτες και έδωσε έτοιμο γκολ στον Βουκομάνοβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ένα σουτ του Μέτσε στο 78’ δεν βρήκε το στόχο, μετά από «κομπίνα» των Δωματά- Κέρι σε εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 79’ ο ΑΟ Σελλάνων είχε διπλή ευκαιρία να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Ο Τζέκος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα, πήγε να κρεμάσει τον Κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος απέκρουσε. Το ριμπάουντ το πήρε ο ίδιος, πλάσαρε, με τον Θ. Παπαδόπουλο να απομακρύνει πάνω από τη γραμμή.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Κανιούρας, Παπαλίτσας (Καρδίτσας)
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Π. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Υφαντής, Μπιτέλης, Κοντός, Πατσαρούχας, Ανδρ. Χατζής, Τζέκος.
(Έπαιξαν και οι Ράντος, Κούρκουλας, Μπακρατσάς, Κόκκινος, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Ξανθόπουλος, Τσιρογιάννης, Μπαλτάς, Παπαδημητρίου)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κ. Παπαδόπουλος, Μετούσι (85’ Λάιος), Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Μέτσε, Μακενγκό, Φάμπιο, Κέρι, Δωματάς (82’ Βουρδάκης), Βουκομάνοβιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις