Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Β. (photos)

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στις 10.30 στις εγκαταστάσεις  του Ολυμπιακού Βόλου, που βρίσκονται στο σύγχρονο  αθλητικό κέντρο  της Άλλης Μεριάς οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου. Πλήθος παιδιών συνοδευόμενα από τους γονείς τους κατέκλυσαν τον χώρο και έδωσαν χαρούμενο και εορταστικό τόνο στην συγκέντρωση.
Τους γονείς υποδέχθηκαν εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου ο γενικός γραμματέας κ. Μουρτζίνος Δημήτρης και εκ μέρους της Ακαδημίας οι υπεύθυνοι κκ Αγραφιώτης Φώτης, Σταμπουλής Σταύρος και Φούτρης Λευτέρης οι οποίοι καλωσόρισαν τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους και τους ανέπτυξαν με σύντομες ομιλίες τον σχεδιασμό που έχει γίνει για τη φετινή χρονιά.
Υπενθυμίζεται ότι στην Ακαδημία φέτος θα λειτουργήσει και σχολή τερματοφυλάκων.
Οι εγγραφές συνεχίζονται και για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Λώρη 1 και Ιάσωνος στον 5ο όροφο 10-12 το πρωί και 6-8 μμ  κ. Ζάκο Σαχίνη τηλέφωνο 6907178800, στο Αθλητικό Κέντρο της Άλλης Μεριάς τις απογευματινές ώρες και στους υπεύθυνους της Ακαδημίας κκ Αγραφιώτη Φώτη τηλ τηλεφωνά 6951668494  και Σταμπουλή Σταύρο τηλ 6983500671.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις