Φιλική ισοπαλία ανάμεσα στον Αμβρυσσέα και την Χαλκίδα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας ανάμεσα στην ομάδα του Αθλητικός Όμιλος “Χαλκίς” και στην ομάδα του «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου».

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ήταν μέτριο ποιοτικά λόγω και της υπερβολικής ζέστης, δεν βγήκαν οι μεγάλες φάσεις, αλλά οι προπονητές σε μεγάλο βαθμό είδαν αυτά που ήθελαν να δουν.

Για τον A.O.X. ο Τίμος Καβακάς παρέταξε τούς: Σταυριανός – Μπουζούρας, Νυφαδόπουλος, Γιαλαμίδης, Σχίζας, Πατερίτσας, Σταματούκος, Ντελέκος, Ντάμπος, Μπερίσα, Παπαδάκης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Βλάχος, Σπυριδάκης, Παλαιολόγος, Δούλος, Ανδρούτσος, Μιχελής. Δοκιμάστηκε και Σκοπιανός παίχτης τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά.

Για την ομάδα του Διστόμου ο Αντώνης Δρακόπουλος χρησιμοποίησε  όλους τους παίχτες τους οποίους είχε στην διάθεσή του. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Ηλίας Δήμου ο οποίος κατάγεται από το Γυμνό και έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Α.Ο.Χ.  αλλά όχι, τελικά, ο Δημήτρης Ντουμάνης, ο τερματοφύλακας μέχρι πρότινος του Α.Ο.Χ., ο οποίος πρόσφατα αποκτήθηκε από την διοίκηση του Αμβρυσσέα.

Στην «ανακοίνωση» του τερματοφύλακα από την διοίκηση του Αμβρυσσέα αναφέρεται:

«ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ»
– Ο Αμβρυσσέας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 25χρονο τερματοφύλακα Ντουμάνη Δημήτριο που αγωνιζόταν στην ομάδα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ .
– Ως διοίκηση καλωσορίζουμε τον έμπειρο πορτιέρο στο Δίστομο και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι που θέσαμε απο κοινού !

Την επόμενη Κυριακή, 16/9 το Super Cup Εύβοιας
Ο αγώνας “Super Cup 2018” μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Χαλκίς – Α.Ο. “Απόλλων” Ερέτριας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 16/9, στο δημοτικό γήπεδο των Ψαχνών και με ώρα έναρξης 19:00’.

– Φωτο: kontastaspor.

  • Πηγή: starsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις