Κάνει την υπέρβαση ο Απόλλων Μακρυχωρίου με Ρόβα και Κυριάκο

Ο Απόλλων Μακρυχωρίου κάνει την υπέρβαση και εντάσσει στο δυναμικό του τους Βασίλη Ρόβα και Τάσο Κυριάκο, παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο και να πλαισιώσουν ποιοτικά το ρόστερ της ομάδας του Βάιου Καραγιάννη.

Το βιογραφικό τους περιλαμβάνει παρουσία σε ομάδες-κολοσσούς για τη χώρα μας, όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, ενώ πέραν από την πορεία τους σε αυτούς τους Συλλόγους, διαθέτουν μία διαδρομή 15+ ετών σε επαγγελματικό επίπεδο!

Οποιαδήποτε προσπάθεια συστάσεων είναι περιττοί για τον 34χρονο αμυντικό-μέσο και τον 40χρονο πλάγιο μεσοεπιθετικό, οι οποίοι μάλιστα συμμετέχουν στις προπονήσεις του Απόλλωνα και αναμένεται η τυπική ανακοίνωση επισημοποίησης της συνεργασίας.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Βασίλης Ρόβας τα έκανε στις Ελπίδες Καρδίτσας και έπειτα μετακόμισε στην Αναγέννηση. Η συνέχεια τον βρήκε στον Πανναξιακό και στη ακολούθως στην Προοδευτική.

Το μεγάλο βήμα το έκανε μετακομίζοντας στον Ατρόμητο με τον οποίο αγωνίστηκε την τριετία 2006-09, και υπήρξε το περισσότερο διάστημα, βασικό στέλεχος της ενδεκάδας. Το 2009 υπέγραψε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα στο β΄ μισό της περιόδου 2009-10. Τον Αύγουστο του 2010 πήγε στον ΟΦΗ.

Τον Ιανουάριο του 2012 μεταπήδησε στον Πανιώνιο. Εκεί έμεινε ως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει για να δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων, όμως η συμφωνία του με την ομάδα του εξωτερικού δεν ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος στο τέλος της περιόδου στέφθηκε πρωταθλητής Β’ Εθνικής και προβιβάστηκε στη Σούπερ Λίγκα.

Την 1η Ιουλίου 2013, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα, ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την ΑΕΚ, με τη φανέλα της οποίας στην πρώτη του χρονιά συμμετείχε σε 26 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ στη δεύτερη σε 24.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, επέστρεψε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στην πρώτη του χρονιά πραγματοποίησε 21 συμμετοχές πρωταθλήματος και τη δεύτερη 22.

Από τον Άρη αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017 για να συνεχίσει στον Αστέρα Αμαλιάδας στη Γ’ Εθνική, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο στον 5ο Όμιλο και διεκδίκησε την άνοδο στη Football League.

Ο Τάσος Κυριάκος ξεκίνησε την καριέρα του από την Πελασγιώτιδα Λάρισας και πέρασε διαδοχικά από τον Απόλλωνα Λάρισας, την ΑΕΛ Λάρισας και την Καλλιθέα. Το 2005 μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ το 2006 και τελικά κατέληξε στον Άρη το καλοκαίρι του 2006.

Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεοφώτιστο στην Α’ Εθνική, Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2008.

Τον Αύγουστο του 2008, επέστρεψε για μια δεύτερη θητεία στην ομάδα της ΑΕΛ.

Το 2009/10 αγωνίστηκε στην Ομονοίας Λευκωσίας κατακτώντας το πρωτάθλημα Κύπρου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα για δύο χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2012 εντάχθηκε στο δυναμικό της Νίκης Βόλου και ήταν ο αρχηγός της ομάδας. Τη διετία 2015-17 ανήκε στον Απόλλωνα Λάρισας με τον οποίο σημείωσε δυο διαδοχικές ανόδους, με πιο πρόσφατη την κατάκτηση του τίτλου της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Πέρυσι αγωνίστηκε επίσης στον Αστέρα Αμαλιάδας, ως συμπαίχτης του Βασίλη Ρόβα.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις