Ανακοίνωση για το τμήμα πόλο της Νίκης

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης, αναφορικά με το τμήμα υδατοσφαίρισης του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά από τη παραίτηση του προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων Δ. Μπλάνα παρουσιάζεται τάση φυγής από αθλητές του τμήματος διαφόρων ηλικιών. Στα πλαίσια αποφάσεων για το εν λόγω τμήμα το Δ.Σ. του συλλόγου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» στις 3/9/2018 αποφάσισε σε όσους επιθυμούν να αποχωρήσουν από το τμήμα και από το σύλλογο της Νίκης Βόλου, μέχρι τη Παρασκευή 7/9/2018 να το δηλώσουν εγγράφως στη Γραμματεία του συλλόγου. Το τμήμα θα συνεχίσει τη λειτουργία του με τα νέα δεδομένα όπως αυτά διαμορφωθούν.

Καλούμε τους γονείς των αθλητών που παραμείνουν στη δύναμη του συλλόγου σε συνάντηση τη Τετάρτη 12/9/2018 και ώρα 20:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στα γραφεία του συλλόγου.

Εγγραφές για το τμήμα υδατοσφαίρισης από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 4 – 8 το απόγευμα στη Γραμματεία του τμήματος στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία. Πληρ. κα Βάσια.

Η Νίκη Βόλου ως σύλλογος σε λίγα χρόνια συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Ήταν, είναι και θα είναι ο κορυφαίος σύλλογος της Μαγνησίας και ένας από τους παλαιότερους και ιστορικότερους της Ελλάδος. Κανένας αθλητής δεν ανήκει σε κανένα προπονητή, κανένα τμήμα δεν ανήκει σε κανένα παράγοντα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις