Με την ομάδα σάλας ενδέχεται να κατέβει στο Nations League η Δανία

Απίστευτα πράγματα στην εθνική Δανίας, η οποία ενδέχεται να παραταχθεί με την ομάδα futsal στο φιλικό με τη Σλοβακία και στο πρώτο της παιχνίδι για το Nations League, με την Ουαλία, προκειμένου να γλιτώσει τις κυρώσεις.

Οι διεθνείς Δανοί βρίσκονται σε κόντρα με την ομοσπονδία της χώρας καθώς η τελευταία απαγόρευσε στους ποδοσφαιριστές να κάνουν χρήση αντικειμένων από χορηγούς που είναι ανταγωνίστριες εταιρίες με τον επίσημο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Δανίας (DBU).

Τόσο οι παίκτες όσο και ο Νορβηγός ομοσπονδιακός, Αγκε Χαρέιντε, ξεκαθάρισαν πως θα απέχουν από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αρχικά η DBU σκέφτηκε να αποσύρει την εθνική από το Nations League, ωστόσο μπροστά στον κίνδυνο σοβαρών κυρώσεων από την UEFA, μέχρι και αποκλεισμό από το Euro 2020, έπεσε στο τραπέζι η λύση να συγκροτηθεί ομάδα από παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς στο εγχώριο πρωτάθλημα ή και σε μικρότερες κατηγορίες.

Τελικά, το πιθανότερο είναι πως η DBU θα στείλει στην Τρνάβα για το φιλικό με τη Σλοβακία και στο εντός έδρας ματς με την Ουαλία, στο Ααρχους, την ομάδα σάλας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις