Συμφώνησαν Αλαφούζος-Πιεμπονγκσάντ και πέφτουν οι υπογραφές

Οι υπογραφές απομένουν προκειμένου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να περάσει στην εποχή Πιεμπονγσκάντ, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε τα χέρια με τον Ταϊλανδό.

O Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φέρεται να έδωσαν χθες τα χέρια και απομένουν μόνο οι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό για να αλλάξει ιδιοκτησία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο οι δύο άνδρες ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις τους και σύντομα θα εκδοθεί κοινό ανακοινωθέν για την επίτευξη της συμφωνίας, φέρνοντας στον Παναθηναϊκό την εποχή Πιεμπονγκσάντ. Έτσι, λοιπόν, η πλευρά του Ταϊλανδού θα βάλει 10 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΜΚ, η οποία θα ανοίξει στις 21/9 και μετά από τρεις μήνες θα μπουν άλλα 10 εκατ. ευρώ καλύπτοντας χρέη και ανάγκες της ομάδας ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος θα διατηρήσει ένα ποσοστό μετοχών που θα μειώνεται σταδιακά.

Από εκεί και πέρα ο Πιεμπονγκσάντ θα προχωρήσει και το θέμα του προέδρου, με τον Ταϊλανδό να επιθυμεί για τη θέση ένα άφθαρτο πρόσωπο ενώ υπάρχουν αναφορές που θέλουν τον Παϊρότζ να έχει βρει ήδη τον εκλεκτό, ο οποίος είναι Παναθηναϊκός με πορεία στον επιχειρηματικό κύκλο.

Όσο για τον Αβράμ Γκραντ και τον Πιτ Πιεμπονγκσάντ θα έχουν και οι δύο ρόλο στην ομάδα. Ο Ισραηλινός πιθανότατα θα αναλάβει τη διεύθυνση της ΠΑΕ, με τον γιο του Παϊρότζ να είναι εκείνος που θα ενημερώνεται από τον Νίκο Νταμπίζα για το αγωνιστικό τμήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις