Σε καμπ μπάσκετ της Μπαρτσελόνα ο Αλέξανδρος Δαλούκας του Αιολικού

Ο Αλέξανδρος Δαλούκας επιλέχθηκε μέσα από Χριστουγεννιάτικο CAMP μπάσκετ που διοργάνωσε το Περιστέρι και το Παγκράτι στην Αθήνα, από ανιχνευτή ταλέντων της Μπαρτσελόνα, για να συμμετάσχει σε CAMP των Καταλανών. Η επιλογή ήταν πολύ αυστηρή. Το CAMP με συμμετοχή πολλών παιδιών από όλη την Ευρώπη πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι  από 1 έως 8 Ιουλίου στη Βαρκελώνη.  Ο μικρός Αλέξανδρος έμεινε στις εγκαταστάσεις της “Μασία” και ακολουθούσε καθημερινά πρόγραμμα με προπονήσεις και αγώνες. Άφησε άριστες εντυπώσεις και μαζί με τρεις αθλητές της ηλικίας του επιλέχτηκε στην επόμενη συνάντηση του ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑL προγράμματος των Καταλανών που θα γίνει την χρονιά που  μας έρχεται.

Είναι γεννημένος το 2008 και ο προπονητής του Σαμαράς Αντώνιος μιλάει για τα πιο κολακευτικά λόγια όσον αφορά το ταλέντο του, τη σοβαρότητα, το ήθος του απαραίτητα στοιχεία για την ανάδειξη ενός μεγάλου παίκτη με σκληρή φυσικά δουλειά. Τελικά μετά τον Βαγιόπουλο Παναγιώτη που πρωτοστάτησε στην Αμερική με την Εθνική κωφών ένας ακόμη παίκτης κάνει γνωστό τον Αιολικό στο εξωτερικό.

Οι άνθρωποι του συλλόγου εύχονται στο μικρό Αλέξανδρο να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να δουλεύει στις προπονήσεις χωρίς φυσικά να αμελεί τα μαθήματα του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις