Ισόπαλος 2-2 ο Αλμυρός με Φωκικό, άξιζε τη νίκη

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γ.Σ. Αλμυρού στην Άμφισσα στο φιλικό παιχνίδι με τον Φωκικό. Οι «κυανόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 και αδικούνται από το σκορ, καθώς θα έπρεπε να είχαν πάρει τη νίκη, βάσει των ευκαιριών που είχαν.

Ο Στέλιος Αρσένος δοκίμασε διάφορα πράγματα στο παιχνίδι και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Αλμυρός στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός, ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ στο 10’. Κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 25’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιώλη και κεφαλιά του Τζοβάρα. Στο διάστημα του πρώτου μέρους ο ΓΣΑ έχασε κλασικές ευκαιρίες με τους Τσελεπή, Τζοβάρα και Τσιώλη για να προηγηθεί στο σκορ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εξαιτίας και των πολλών αλλαγών. Ο Αλμυρός προηγήθηκε στο 52’ με κεφαλιά του Ναουμίδη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσιώλη, για να δεχθεί την ισοφάριση 10 λεπτά αργότερα, μετά από λάθος στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν τρίτο τέρμα, δίχως όμως να τα καταφέρουν.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Κόκας (46’ Ναουμίδης), Στουρνάρας, Βανγκελί, Δημηνάς (65’ Παπακώστας), Αλεξανδρής (60’ Τιμπλαλέξης), Τσιώλης (83’ Λάμπρου), Τσελεπής (46’ Κρανάς), Τζοβάρας (46’ Τσιουρής, 81’ Δημητρίου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις