Ανώτερος ο ΑΟ Υπάτου, 3-1 την Χαλκίδα

Η ομάδα του ΑΟ Υπάτου ήταν η νικήτρια στο φιλικό με τον ΑΟ Χαλκίδας που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 05/09, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου του Σχηματαρίου (“Ευάγγελος Δεπάστας”).
Θυμίζουμε ότι και οι δυο ομάδες προετοιμάζονται για την συμμετοχή των στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Υπάτου ήταν καλύτερη της ομάδας της Χαλκίδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ήταν πιο δημιουργική και πιο αποτελεσματική και επικράτησε δίκαια χάρη στα γκολ των: Δέδε, Σπηλιώτη και Αποστόλου ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Πλουμής.

Τα γκολ
Στο 22’ στην προσπάθειά του ο Ντελέκος να ανακόψει τον Μπερνιδάκη ο οποίος βρισκόταν μέσα στην περιοχή έπεσε πολύ δυνατά πάνω στο δεξί του πόδι (φωτο) και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.
Την ποινή εκτέλεσε ο Δέδες στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σταυριανού για να κάνει το 1-0 (φωτο) που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του β’ μέρους οι γηπεδούχοι έκαναν γρήγορα μια επίθεση, ο Γκαράνης πέρασε κάθετη πάσα δεξιά στον Δέδε, αυτός προχώρησε με ωραία ενέργεια από τα δεξιά, έκανε κα την σέντρα – πάσα και ο Σπηλιώτης μέσα από την περιοχή με ωραίο, διαγώνιο, σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σταυριανού για το 2-0.
Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 όταν σε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά οι αμυντικοί δεν έδιωξαν και ο Πλουμής στην καρδιά της άμυνας, με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το τελικό σκορ «έγραψε» στο 88’ ο Αποστόλου με πολύ ωραίο, διαγώνιο σουτ από τα αριστερά μετά από γέμισμα από τα δεξιά και κακό διώξιμο από τους αμυντικούς.

Και διπλό δοκάρι
Στο γήπεδο που θα χρησιμοποιούν σαν έδρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στη σεζόν 2018-2019 οι πρωταθλητές Βοιωτίας είχαν αρκετές καλές στιγμές για να διευρύνουν το σκορ. Κορυφαία ήταν στο 57’ όταν σε αντεπίθεση ο Σπανός «πάτησε» υπέροχα την μπάλα στον Αργυρίου αυτός έπιασε το σουτ, αλλά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Σταυριανού, στην επαναφορά της μπάλας ο Κωστούλας μόνος έπιασε νέο σουτ, αλλά σημάδεψε πάλι το δεξί δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα πέρασε άουτ…

Οι «πρωταγωνιστές»
Για την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου ο Κώστας Παρθενίου παρέταξε τον Μπαμπανιώτη στο τέρμα και σε διάταξη «4-2-3-1» (από τα δεξιά προς τα αριστερά) τους: Δέδες, Ευθυμίου, Βελέτης, Λάμπρου – Γκούμας, Καραμέρης – Αργυρίου, Ταυταρίδης, Κωστούλας – Μπενιδάκης.
Στο β’ μέρος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τους: Καρανάσος – Οικονομόπουλος, Γκαράνης, Σπανός, Σπηλιώτης, Αποστόλου, Παπαχαραλάμπους, Πέππας, Καράι, Δούμουρας, Μίχος.

Για την ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς ο Τιμόθεος Καβακάς παρέταξε τον Σταυριανό στο τέρμα και επίσης σε διάταξη «4-2-3-1» (από δεξιά προς τα αριστερά) τους: Μπουζουρας, Γιαλαμίδης, Σχίζας, Νυφαδόπουλος – Πατερίτσας, Ντελέκος – Σταματούκος (23’ Αντεμ), Νταμπος, Παπαδάκης – Πλουμής.
Στο β’ μέρος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τους: Βλάχος, Σπυριδάκης, Δούλος, Χολέβας, Χαραλαμπίδης, Μιχελής, Μπασινάς, Ανδρούτσος, Μιντζαλι, Μηλος, Παλαιολόγος.

Διαιτητής ήταν ο Στέφανος Ξηρογιάννης (3ης Κατηγορίας), με βοηθούς τον Λεωνίδα Δελή (2ης κατηγορίας) και Νίκο Σοφό (3ης κατηγορίας).

Το Σάββατο στα Ψαχνά, την Τετάρτη στον Ασπρόπυργο
Οπως έγινε γνωστό η ομάδα του Υπάτου έκλεισε δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια.
Το Σάββατο, 8/9, θα αγωνιστεί στο γήπεδο Ψαχνών “κόντρα” στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών.
Την Τετάρτη, 12/9, θα αγωνιστεί στον Ασπρόπυργο.

starsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις