Τασιούδης: “Να μαζέψουμε τον κόσμο στο γήπεδο”

Ο Γιώργος Τασιούδης εκπροσώπησε τους παίκτες της Νίκης Βόλου στις καθιερωμένες δηλώσεις, στον αγιασμό της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2018-19.

Ο υψηλόσωμος πάουερ φόργουρντ δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα της Νίκης

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις μου από την ομάδα είναι πάρα πολύ θετικές. Από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν με χαρούμενο τρόπο και οι φίλαθλοι της ομάδας, η διοίκηση, οι συμπαίκτες μου, με τους περισσότερους εκ των οποίων γνωριζόμασταν. Γενικά έχω αποκομίσει μία πάρα πολύ καλή εικόνα. Οι άνθρωποι της διοίκησης τρέχουν πάρα πολύ, είναι δίπλα μας σε ότι πρόβλημα κι αν έχουμε, οπότε είναι θετικά όλα μέχρι στιγμής».

Για τον λόγο που επέλεξε τη Νίκη Βόλου

«Ο τρόπος προσέγγισης των διοικούντων ήταν ο καλύτερος και δεν υπήρχε στιγμή που με πίεσαν για το οτιδήποτε. Επίσης, είχα τις καλύτερες συστάσεις σε όποιους ρώτησα για την ομάδα, οπότε δεν υπήρχε κάποιος λόγος να μην έρθω».

Για τις θέσεις που αγωνίζεται

«Για τις απαιτήσεις της κατηγορίας μπορώ να αγωνιστώ στο 4 και στο 5».

Για τον στόχο της Νίκης

«Βάσει των συζητήσεων που έκανα και με τη διοίκηση και τον προπονητή, θέλουμε να παίξουμε ένα ελκυστικό μπάσκετ και να μαζέψουμε το φίλαθλο κοινό στο γήπεδο και να γίνουμε όλοι μία οικογένεια. Αν με ρωτάτε για θέσεις, δεν έχουμε βάλει κάποιον στόχο κι έχουμε στο μυαλό μας μόνο να παίξουμε καλό μπάσκετ κι από κει και πέρα ότι έρθει».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα και την πόλη

«Έχω προσαρμοστεί από την πρώτη στιγμή. Η ομάδα με υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο, οπότε δεν είχα θέμα προσαρμογής και όλα πήγαν καλά».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις