Ήταν στραβό το κλήμα στον Ολυμπιακό Β. το’ φαγε κι ο γάιδαρος

Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος… Τη στιγμή που στον Ολυμπιακό όλα είναι ρευστά, όσον αφορά τα διοικητικά της ΠΑΕ, με το αδιέξοδο να παραμένει, η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, όσον αφορά την πολιτική σκηνή, είναι λογικό να «φρενάρει» κάποιους επιχειρηματίες που αρχικά έβλεπαν με…

…θετικό μάτι να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού.
«Εδώ αύριο μπορεί να μην υπάρχει Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό θα ασχοληθούμε;» έλεγε χαρακτηριστικά ένας από τους Βολιώτες επιχειρηματίες, από αυτούς που από την αρχή ήταν θετικός να βάλει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και να συμμετάσχει στο πολυμετοχικό σχήμα που ονειρεύονται στον Ολυμπιακό.
Δεν είναι, όμως, μόνο η αβεβαιότητα για το αν η Ελλάδα θα παραμείνει ή όχι εντός ευρωπαϊκής ζώνης που «φρενάρει» τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν και μια σειρά από άλλα ζητήματα που κάνουν ορισμένα άτομα να σκέφτονται, πλέον, αν αξίζει να κάνουν μπροστά. Υπάρχει μια ομάδα επιχειρηματιών που είναι «δυνατή» και μπορεί να βγάλει τον Ολυμπιακό από το διοικητικό αδιέξοδο. Ωστόσο, οι συζητήσεις κρέμονται σε μία κλωστή, με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες να μπαίνουν στη διοίκηση, μόνο εφόσον ισχύσουν κάποια πράγματα, στα οποία επιμένουν και δεν κάνουν πίσω.