Φιλική, «βαριά» ήττα από τα Μετέωρα για την Αναγέννηση

Την ήττα με βαρύ σκορ γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) στα Μετέωρα η Αναγέννηση, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο ίδιας κατηγορίας.

Οι Κιτρινόμαυροι έδειξαν σοβαρές αδυναμίες απέναντι σε έναν αντίπαλο που προβιβάστηκε φέτος στη Γ’ Εθνική, με την έλλειψη εμπειρίας να είναι εμφανής.

Άλλωστε, είναι γεγονός πως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, όπως επισημάναμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ καταβάλλει προσπάθεια να κερδίσει θέση στο ρόστερ και σίγουρα αυτό αναμένεται να έχει σοβαρές μεταβολές ως προς την ποιότητά του το επόμενο διάστημα, ώστε να αλλάξει επίπεδο.

Το τελικό 4-0 δεν προβληματίζει ως προς την έκτασή του, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι η ομάδα της Καρδίτσας δεν έδειξε να είναι απειλητική, ενώ αντίθετα κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις για να δεχτούν γκολ.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Διάβας Τρικάλων, αφού το γήπεδο των Μετεώρων υφίσταται εργασίες και το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 150 φίλοι του ποδοσφαίρου, σε ένα τεστ που πραγματοποιήθηκε κάτω από υψηλή θερμοκρασία.

Στο ματς, η Αναγέννηση δυσκολεύτηκε σημαντικά στο να παράξει φάσεις, ενώ οι γηπεδούχοι του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης, Γιώργου Βακουφτσή είδαν και δύο προσπάθειές τους να καταλήγει στο δοκάρι (μία εξ’αυτών από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΣΑ, Νίκο Σκόνδρα).

Οι δοκιμές και σε αυτό το παιχνίδι ήταν αρκετές για τον Γιάννη Ποντίκα, όχι μόνο σε θέσεις αλλά και σε πρόσωπα, καθώς στο ματς συμμετείχαν οι Νταλάκας, Τζιώρας, Τσούτσος και Ψύρρας.

Τα Μετέωρα άνοιξαν το σκορ στο 19’ σε μία άτυχη στιγμή για την ΑΣΑ αφού Καραμπίνας πέτυχε αυτογκόλ, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από παράλληλη μπαλιά του Οζούνογλου.

Στο 21′ ο Συράκος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καρατζά.

Το 2-0 έγινε στο 40’ όταν ο Σκόνδρας «μοίρασε» στον Ιωάννου κι αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο β’ ημίχρονο τα Μετέωρα είχαν ακόμη πιο δυνατή παρουσία και περιόρισαν την Αναγέννηση σε παθητικό ρόλο.

Στο 51’ ο Σκόνδρας βρήκε τον Συράκο κι αυτός με σουτ πέτυχε το 3-0. Στο 60’ ο Ιωάννου αστόχησε σε τετ-α-τετ και στο 64’ ο Μαρούδας με πλασέ έκανε το 4-0.

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ανήκε και πάλι στα Μετέωρα που είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Σκόνδρα.

Α.Σ. Μετέωρα (Γ. Βακουφτσής): Ζαρόπουλος, Ιωαννιδης, Γεωργάκης, Ζήσης, Φορτουνης, Πολυζόπουλος, Λιτσιος, Οζούνογλου, Ιωάννου, Σκόνδρας, Συράκος. Αγωνίστηκαν και οι: Μάρκου, Παπαευθυμίου, Μαρούδας, Ανδρεόπουλος, Μανώλης, Γρηγορίου, Ταμπουράς, Μερτσιώτης, Γκουλιώνης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Ι. Ποντίκας): Καρατζάς, Τσούτσος, Καραμπίνας, Παπαδόπουλος, Θ. Αλεξίου, Τζέλλος, Ψύρρας, Γόρδιος, Δ. Αλεξίου (λ.τ. 15΄Τζιώρας), Νταλάκας, Αναγνώπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Ηλιού, Γκίκας, Πούλιος.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις