Ζάχο και Γαλανόπουλο απέκτησε ο Θησέας

Στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Θησέας. Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Αγριάς, η οποία φέτος θα παίξει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά οι Γιώργος Γαλανόπουλος και Δημήτρης Ζάχος (ΦΩΤΟ).

Ο Γαλανόπουλος προέρχεται από τον Πιερικό είναι 17 χρονών (γεννήθηκε στις 21/12/2000) και αγωνίζεται στην άμυνα, ως κεντρικός αμυντικός. Την περίοδο 2016-17 με την φανέλα του Πιερικού έπαιξε σε 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ζάχο, θα δοθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Βόλου. Πρόκειται για νεαρό μέσο (έχει γεννηθεί στις 19/3/1999) και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, πριν πάει στον Ολυμπιακό, τα έκανε στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς.

Πέρυσι ο Ζάχος είχε μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Θησέα δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Τάκη Αλιάτη, η ομάδα θα αποκτήσει έναν ή δύο ακόμη ποδοσφαιριστές σε θέσεις όπου παρατηρούνται κενά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις