Κοντά στον Βασίλη Ρόβα η Νίκη Βόλου!

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου είναι αποφασισμένη να ενισχύσει όσο χρειάζεται την ομάδα ώστε να παρουσιαστεί πάνοπλη στις επίσημες υποχρεώσεις της. Όπως είχαμε γράψει και όπως ήταν σχεδιασμένο από την αρχή της φετινής περιόδου, μετά τα πρώτα φιλικά το τεχνικό τιμ θα παρέδιδε έκθεση στη διοίκηση με τις θέσεις στις οποίες θα έκρινε ότι υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση.

Σε συνάντηση του Φάντζιο Μπούις με τον Νίκο Ιμεράι, παρουσία μελών της ομάδας, η διοίκηση ενημερώθηκε από την τεχνική ηγεσία για τις θέσεις στις οποίες κρίνεται ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Οι επαφές με υποψήφιους στόχους άρχισαν άμεσα, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι άκρως θετικά.

Το τεχνικό τιμ έκρινε πως ένας ποδοσφαιριστής στο στυλ του Αλέξη Τσεμπερίδη, με εμπειρία και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες με ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, θα ήταν χρήσιμος στην ομάδα και θα πρόσθετε ακόμη περισσότερη δύναμη, τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά.

Ψηλά στη λίστα των υποψήφιων στόχων είναι το όνομα του Βασίλη Ρόβα, που σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με τη Νίκη Βόλου.

Το who is who του Βασίλη Ρόβα

Εφτά ανόδους μετρά ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής!

77 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ με Ατρόμητο, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Πανιώνιο.

129 στη Φούτμπολ Λιγκ από τις οποίες, τις 22 με Ατρόμητο, 19 με Απόλλωνα Σμύρνης, 16 με την ΑΕΚ και 22 με τον Άρη.

Τέλος ο 34χρονος αμυντικός μέσος έχει καταγράψει 68 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις 20 από αυτές με τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας την περσινή σεζόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου. Επίσης, στη Γ’ Εθνική ο Βασίλης Ρόβας έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ το 2013-14 (24 συμμ.) και τον Άρη το 2015-16 (24 συμμ.).

Ο Βασίλης Ρόβας, εφόσον αποκτηθεί από τη Νίκη Βόλου, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή μίας σειράς κινήσεων της διοίκησης που θα έχουν στόχο την ουσιαστική ενίσχυση του κυανόλευκου συγκροτήματος. Μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου η διοίκηση της Νίκης θα κινηθεί να αποκτήσει ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο, το ήδη ποιοτικό σύνολο της βολιώτικης ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις