Λ. Μπίλης: “Ίδιο στόχο ο Πιερικός και στο νέο όμιλο”

Για τη… μεταφορά του Πιερικού στον 4ο όμιλο, με ομάδες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αντί του περσινού 2ου, με Κεντρική Μακεδονία, μίλησε στον “arenafm.gr” ο τεχνικός των “μελανόλευκων”, Λεωνίδας Μπίλης:

“Είναι ένας εξίσου δυνατός όμιλος, με καλές ομάδες και φαβορί όπως Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Αστέρας Ιτέας και Σέλλανα. Το έργο μας θα είναι δύσκολο και έχουμε άλλους αντιπάλους. Διαφοροποιείται η… κατασκοπεία και πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας.

Την τελευταία διετία δούλεψα σε άλλο όμιλο, αλλά παλιότερα ήμουν στη Νίκη. Περίμενα την Κεντρική Μακεδονία πάλι, όπου φάνηκε βάσει αποτελεσμάτων πέρυσι οτι τη γνωρίζαμε καλά, τόσο με Πιερικό, όσο και με Παλαιοχώρι. Για τον Πιερικό δεν αλλάζει ο στόχος λόγω ομίλου. Βασικά, πάμε παιχνίδι-παιχνίδι και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Δεν λέμε ούτε για άνοδο, ούτε για σωτηρία”.

Οι Κατερινιώτες δίνουν την Τετάρτη εκτός έδρας φιλικό με τον Μακεδονικό, ενώ αναζητούν αντίπαλο για φιλικό στις 23/9. Στα μεταγραφικά, μετά την έλευση των Κωτσιαρίδη και Μιτακίδη δεν διαφαίνεται κάτι στα… σκαριά άμεσα.

ΠΗΓΗ: arenafm

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις