Κότο: Με έπεισε η προοπτική του ΝΠΣ Βόλος

Πρόκειται για ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΝΠΣ Βόλος. Ο λόγος για τον Κάρλες Κότο, ο οποίος προτίμησε να αφήσει τη Σεγούντα Ντιβιζιόν και να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κυανέρυθρων».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της «Marca» εξήγησε γιατί αποφάσισε να γίνει κάτοικος Βόλου και αποκάλυψε πως απέρριψε προτάσεις ισπανικών ομάδων για χάρη των νεοφώτιστων.

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος άσος:

«Δεν είχα άλλο χρόνο συμβόλαιο με τη Ράγιο. Είχα προτάσεις από ομάδες της Σεγούντα Ντιβιζιόν, αλλά δεν ήθελα να συνεχίσω σ’ αυτή την κατηγορία. Ήταν ένα μεγάλο καλοκαίρι και η προοπτική του Βόλου με έπεισε.

Επέστρεψα μετά από 10 χρόνια στην Ισπανία, κερδίσαμε την άνοδο, αλλά είναι πάντα δύσκολο να ανέβεις από τη Σεγούντα. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και το γεγονός ότι ένας Ισπανός προπονητής θέλει να ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Το να ανέβεις από τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος έχει μεγαλύτερη αξία από την άνοδο από τη Σεγούντα. Είμαι σε μία ηλικία που προτιμώ να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Δεν αποκλείω, πάντως, την επιστροφή στην Ισπανία».

Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις