Εγγραφές ρυθμικής γυμναστικής στη ΓΕ Βόλου

ryth2

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα ρυθμικής γυμναστικής της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου. Το άθλημα της Ρυθμικής απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 4 ετών και άνω. Με τη Ρυθμική οι αθλήτριες αποκτούν σωστή στάση σώματος, μυϊκή δύναμη, φυσική κατάσταση, ευλυγισία, πειθαρχία, ευγενή άμιλλα, συνεργασία, δημιουργικότητα. Ασχολούνται με το σώμα τους, ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνουν ισχυρό χαρακτήρα με ήθος. Εκτελούν τις ασκήσεις τους με τη συνοδεία μουσικής, καλλιεργώντας το ρυθμό, την έκφραση, τη χάρη και την ομορφιά, σε συνδυασμό με όργανα (σχοινάκι, στεφάνι, μπάλα, κορύνες και κορδέλα) με βάση τις αρχές του μπαλέτου και της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Στο τέλος κάθε χρονιάς γίνεται επίδειξη γυμναστικής στην οποία συμμετέχουν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Η Γυμναστική Ένωση Βόλου είναι το μοναδικό σωματείο στην πόλη μας  που καλλιεργεί τη Ρυθμική γυμναστική σε αγωνιστικό επίπεδο, ως μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, και  αθλήτριές της έχουν κατακτήσει Διεθνείς και Πανελλήνιες διακρίσεις.

Στα τμήματα διδάσκουν καταξιωμένες προπονήτριες και δασκάλες μπαλέτου με ειδικότητα στο άθλημα και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Πληροφορίες – εγγραφές στο Αθλητικό Κέντρο Καραγάτς (Γιάννη Ρίτσου με Κουρουνιώτη) καθημερινά τις ώρες 18:30- 20:30 και στα τηλέφωνα 6945413578 (Ρούσσα Ντίνα) , 6984062253 (Βούλγαρη Μαρία), 6982102575 (Βούλγαρη Εύα). Καθώς επίσης στo [email protected] και τη σελίδα www.facebook.com/gevolou

Δελτίο Τύπου
Γυμναστική Ένωση Βόλου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις