Παίκτης της Νίκης Βόλου ο Βασίλης Ρόβας!

Σε «γάμο» κατέληξε το φλερτ της Νίκης Βόλου με τον Βασίλη Ρόβα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του goalpost.gr.  Η διοίκηση των κυανολεύκων κινήθηκε αποφασιστικά, ξεπερνώντας και τα εμπόδια της τελευταίας στιγμής, καθώς ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι, μετέβη ο ίδιος στην Αμαλιάδα για να πάρει το δελτίο του ποδοσφαιριστή. Η απόκτηση του έμπειρου αμυντικού μέσου προσθέτει ακόμη ένα πολύτιμο γρανάζι στην κυανόλευκη μηχανή που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων που έχει θέση η διοίκηση.

Ο Βασίλης Ρόβας προπονούταν το τελευταίο διάστημα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και ήδη βρίσκεται στον Βόλο για να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων της νέας του ομάδας. Ο 34χρονος ανασταλτικός μέσος, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, στο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 6:00μ.μ. στο Βελεστίνο.

Το πλούσιο βιογραφικό του Βασίλη Ρόβα

Εφτά ανόδους μετρά ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο ποδόσφαιρο με την Προοδευτική στη Β’ Εθνική, τη σεζόν 2004-2006.

Στη Σούπερ Λιγκ μετρά 77 συμμετοχές με Ατρόμητο, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Πανιώνιο.

129 στη Φούτμπολ Λιγκ από τις οποίες, τις 22 με Ατρόμητο, 19 με Απόλλωνα Σμύρνης, 16 με την ΑΕΚ και 22 με τον Άρη.

Τέλος ο έμπειρος αμυντικός μέσος έχει καταγράψει 68 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις 20 από αυτές με τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας την περσινή σεζόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου. Επίσης, στη Γ’ Εθνική ο Βασίλης Ρόβας έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ το 2013-14 (24 συμμ.) και τον Άρη το 2015-16 (24 συμμ.).

Ο Βασίλης Ρόβας, εφόσον αποκτηθεί από τη Νίκη Βόλου, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή μίας σειράς κινήσεων της διοίκησης που θα έχουν στόχο την ουσιαστική ενίσχυση του κυανόλευκου συγκροτήματος. Μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου η διοίκηση της Νίκης θα κινηθεί να αποκτήσει ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο, το ήδη ποιοτικό σύνολο της βολιώτικης ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις