Σπουδαίο φιλικό Ολυμπιακού Β.-ΑΕΛ σήμερα στο Πανθεσσαλικό

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα Σάββατο (8/9) ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εν λόγω αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18.15.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με το βολιώτικο συγκρότημα να μετρά τις δυνάμεις του. Το σημερινό φιλικό είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Θανάση Βήττα, ο οποίος πριν από λίγους μήνες «έφυγε» από τη ζωή. Πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα στη μνήμη του, σε μέλη της οικογένειάς του.

Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να ρυθμίσουν και την τελευταία λεπτομέρεια, έτσι ώστε να γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι, από κάθε άποψη, να μην συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο στις κερκίδες και οι φίλαθλοι που θα βρεθούν σήμερα στο Πανθεσσαλικό να απολαύσουν ένα ωραίο ματς.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, δεν πρόκειται να ανοίξει τελικά το βόρειο πέταλο για να φιλοξενηθούν εκεί φίλαθλοι της ΑΕΛ, καθώς υπάρχει σχετική απαγόρευση από την αστυνομία.

Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ντέιβιντ Ναζίμ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε και του στέρησε τη δυνατότητα να παίξει στο προηγούμενο φιλικό με τον Ηρακλή. Ο Νιγηριανός μέσος προπονείται, πλέον, κανονικά με την ομάδα και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να αγωνίζεται σήμερα στο βασικό σχήμα.

Θυμίζουμε, πως με τους «ερυθρόλευκους» προπονείται και ο Μαξίμ Ταμπά, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να περνά από το… μικροσκόπιο του Περικλή Αμανατίδη. Ο Ταμπά θα πάρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου ο προπονητής του Ολυμπιακού να τον δει πως ανταποκρίνεται σε συνθήκες παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις