Ξεκίνησε η χρονιά για τις ομάδες πόλο του ΟΕΑ/ΝΑΒ

Άρχισαν οι προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών όλων των ομάδων  υδατοσφαίρισης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο κολυμβητήριο Βόλου καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.30 μ.μ. έως 10.30 μ.μ.

Προπονητές για την νέα αγωνιστική χρονιά είναι ο Λάμπρος Καρύδας και ο Στάμος Μακρής, με την Βάσω Πατρώνη να συμπληρώνει το προπονητικό τιμ.

Η υδατοσφαίριση του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β έχει πραγματοποιήσει εκτός  της συμμετοχής στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων  Β΄ Εθνικής ανδρών και γυναικών και  αξιόλογες εμφανίσεις σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα βασιζόμενοι στην σοβαρότητα της Ιστορίας του αθλήματος και του τμήματος του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.

Η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκε μα μαζική συμμετοχή και με μεγάλη συμμετοχή νέων αθλητών και αθλητριών.

Ήδη συγκροτήθηκε η επιτροπή μεταγραφών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Κώστα Μαλαμούση , τον έφορο  Δαράκη Γιώργο και τον αρχηγό και της ανδρικής ομάδας Γιάννη Μάκο στους οποίους μπορούν να απευθύνονται όσοι αθλητές και αθλήτριες θέλουν να μεταγραφούν και να πλαισιώσουν τις ομάδες υδατοσφαίρισης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β..

Για νέες εγγραφές στα τμήματα υποδομών και εκμάθησης οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές Λάμπρο Καρύδα, Στάμο Μακρή, Βάσω Πατρώνη  και στους εφόρους του τμήματος Κώστα Μαλαμούση, Γιώργο Δαράκη, Δήμήτρη Χατζηγεωργίου και στην Γραμματεία του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο τηλέφωνο 2412030237.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις