Δυνατό φιλικό με Απόλλωνα Σμύρνης σήμερα για ΝΠΣ Βόλος

Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης ο ΝΠΣ Βόλος. Αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης, μια ομάδα Σούπερ Λιγκ, με τον Χουάν Φεράντο να έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, για την πορεία της προετοιμασίας.

Στο σημερινό φιλικό ο Ισπανός τεχνικός ίσως χρησιμοποιήσει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό Κάρλες Κότο. Θα απουσιάσει ο Αργεντινός Λούκας Γκαρσία, ο οποίος είναι τραυματίας (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), όπως και οι Δεμηρτζόγλου, Μεληκιώτης.

Τον σημερινό αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και απλών εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, τόσο για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας όσο και απλών εισιτηρίων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν. Επίσης, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε την δωρεάν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε ΑΜΕΑ και σε μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργία) με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις